Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Сімейна постільна білизна. Сучасний формат двоспальної постілі для максимального комфорту

Сімейна постільна білизна є невід'ємною частиною комфортного сну для пари. Сучасний формат двоспальної постілі передбачає не тільки гармонійне поєднання дизайну та якості, але й максимальний комфорт для кожного партнера. Одним з ключових рішень для досягнення цього є використання сімейного комплекту постільної білизни, до якого входять дві підковдри полуторного розміру.

Сучасне опалювальне обладнання від компанії DEFRO Home: Інноваційні рішення для ефективного та комфортного обігріву вашого дому

Сучасні вимоги до опалювального обладнання визначають не лише його функціональність, але й високу ефективність та надійність. У світі, де технології швидко розвиваються, компанія DEFRO Home виходить вперед із передовими рішеннями для опалювання. Досвідчені покупці обирають продукцію цього виробника за його високу якість та європейську репутацію.

Будмагазин м2: Надійні матеріали, зручні покупки онлайн

Будівництво будь-якої будівлі – складний процес. Він складається із різних етапів. Кожен має велике значення. Не можна ігнорувати будь-якою дрібницею. Потрібно враховувати усі нюанси. Успішність проекту безпосередньо від них залежить. Одним із елементів для його реалізації є будівельні матеріали. Вони мають бути високої якості. Мати актуальні терміни придатності. Тому кожна будівельна компанія зацікавлена у надійному постачальнику. Інакше виникає ризик порушення технології та зриву термінів здавання об'єкта. Щоб уникнути такої ситуації, краще скористатися послугами інтернет-магазину м2. Роки роботи на ринку та успішна діяльність протягом цього часу – переконливі аргументи. Будмагазин м2 - https://m2.org.ua показує відмінні результати роботи. Вони були досягнуті усією командою. На ринку спостерігається найвища конкуренція. Тому відповідальність та професіоналізм дуже важливі. Саме вони є одними з переваг магазину.

Підлогові кулери з холодильною камерою — універсальне рішення для будинку

Підлоговий кулер — пристрій для охолодження та подачі питної води, який встановлюється безпосередньо на підлозі. На відміну від настільних моделей, вони мають вертикальну конструкцію більших габаритів.

Як правильно вішати штори: поради дизайнерів

Красиві штори здатні вмить перетворити навіть найпростішу і найнуднішу кімнату. А багато хто скаже, що жоден інтер'єр не буде завершеним без стильних фіранок на вікнах. Та навіть найкрасивіші штори не дадуть потрібного ефекту, якщо їх повісити неправильно. Щоб уникнути поширених помилок, скористайтеся порадами дизайнерів!

iPhone 11 Pro почав перезавантажуватись – що робити?

Дізнайтесь, чому Айфон 11 Про бу може перезаряджатися та як це можна виправити. А також, де купити iPhone 11 Pro бу, якщо ремонт неможливий.

Камери відеоспостереження Запоріжжя

Відеоспостереження стало головним атрибутом системи безпеки вашої власності. Це таке обладнання, що дозволяє в режимі реального часу відстежувати несанкціоноване проникнення на об'єкт через двері або вікна, фіксує будь-які рухи на визначеній ділянці території або приміщенні. Сучасна камера відеоспостереження для будинку, дачі, офісу має виконувати зовнішній та внутрішній відеонагляд. Тому залежно від об'єкта може використовуватися для одного або двох видів візуального контролю.

Зручність та безпека: як правильно вибрати автомобільне крісло для дитини?

Діти до 12 років, згідно ПДР, повинні перебувати в автокріслі (бустері), але далеко не всі водії усвідомлюють важливість цього правила. Іноді купівля автомобільного крісла стає необхідною лише через страх перед штрафами, але справжній сенс у використанні цього пристосування полягає в безпеці маленького пасажира. Дослідження свідчать, що у 90% випадків автокрісло для дитини може врятувати життя та запобігти травмам під час аварій. Щоб воно ефективно виконувало свою захисну функцію, важливо врахувати кілька ключових моментів під час його обрання.

Цікаві та корисні факти про електричну теплу підлогу

За останні кілька років тепла підлога стала популярним додатковим або основним джерелом обігрівання приміщень. Ці системи дійсно дарують комфорт у кімнаті навіть з холодним підлоговим покриттям, обігрівають не локально, а по всій площі, де вони розташовані. Тобто забезпечують рівномірне нагрівання підлогового покриття, створюючи комфортний мікроклімат.

Скрипить дерев´яне ліжко. Як цього позбутися?

Облаштовуючи спальне місце, люди підходять до даного питання особливо ретельно. Ліжко має бути комфортним, красивим і забезпечувати здоровий, якісний сон. До того ж такий виріб повинен бути безшумним, щоб не доставляти дискомфорт своєму власнику під час його відпочинку. Але з часом дерев'яні ліжка можуть почати видавати скрипи, з якими треба якось боротися.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас