Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиток дитини

В цьому розділі ви зможете дізнаватися, як розвивається ваша дитина після народження - тиждень за тижнем, місяць за місяцем. А також отримаєте масу корисних порад щодо догляду, виховання та розвитку вашого малюка.

Про купання, плавання та розвиток малюка: що важливо знати батькам?

Чому купання і плавання корисне для вашого малюка?

Ігри у воді – неймовірно корисні для дітей. Це активне проведення часу, необхідне для здоров'я дитини, а також розвиває його фізично. Регулярно купаючись, плаваючи і граючи в воді, дітлахи вчаться не боятися її, і в майбутньому не панікують, а правильно реагують в разі непередбачених ситуацій.

10 порад щодо вибору іграшок для дитини з затримкою розвитку мовлення

Чи знали ви, що навіть іграшки можуть зіграти свою роль у розвитку мовлення дитини? І особливо корисними вони можуть бути для малюків, які відстають у цьому. Тому сьогодні ми хочемо поговорити про те, як вибирати іграшки для дітлахів з затримкою в розвитку мовлення, щоб простимулювати їх.

Чому татусям варто частіше читати своїй малечі

Всі ми знаємо про користь читання для дітей. Але сучасні експерти все частіше говорять про те, що читати крихітці повинна не тільки мама – татам також варто частіше це робити.

Які гнучкі навички розвивають настільні ігри для дітей? Досліджуємо із сімейною крамницею настілок Ґавіал

Настільні ігри для дітей – не лише розвага, це немов дверцята в цікавий світ веселих пригод. Діти дуже різні й мають залежно від віку та інтересів власні смаки, обирають конкретні жанри й види ігор. Різноманіття настілок дарує можливість кожній дитині знайти найцікавіший варіант для себе: пригодницькі, наукові, фантазійні, рольові та абстрактні ігри.

5 дивовижних фактів про двійнят та близнюків

З того моменту, як ви побачите, як б'ються ці два маленьких сердечка на УЗД, до того, як почуєте, як вони говорять один з одним своєю мовою, ваші близнючки або двійнята ніколи не перестануть вас дивувати!

Розвиток мовлення у дитини: важливі етапи від 0 до 24 місяців

Перші слова малюка – музика для вух кожних батьків. Але як зрозуміти, що мовлення дитини розвивається нормально? Адже кожен малюк особливий, і всі діти вчаться говорити у своєму власному темпі.

Як навчити дитину кататися на двоколісному велосипеді та відкрити нові горизонти

Діти обожнюють кататися на роверах, адже такий спосіб дозвілля дарує велике задоволення. Цікаво, що їзда на колісному транспорті ще й корисна: вона позитивно впливає на фізичний розвиток дітей, зміцнення м’язів та суглобів, покращує загальне здоров’я та дарує позитивні емоції. Проте турботливі батьки не поспішають з покупкою, адже спочатку варто зрозуміти, з якого віку можна їздити на велосипеді та як його вибрати. Ще одна важлива умова — правильне навчання, саме воно гарантує користь від їзди на ровері.

Дитячі майданчики від Creative world – найкраще для дітей

Для гармонійного розвитку дитині потрібно не лише навчатись, але й гратись, тому дуже важливо мати неподалік від дому сучасні та якісні дитячі майданчики. Вони мають містити різне обладнання для того, щоб дитині було справді цікаво та весело – і, безумовно, безпечно. Саме такі моделі пропонує компанія Creative Play - стильні, сучасні, яскраві. Тут кожен малюк знайде для себе заняття, від гойдалок до спортивних знарядь.

Весела англійська для дітей в Івано-Франківську

Найкращим способом розвитку інтелектуального потенціалу дитини є якомога більш раннє вивчення англійської мови. Ще зовсім недавно до білінгвізму – вивчення англійської від народження – ставилися упереджено. Вважали, що це гальмує інтелектуальний розвиток, а діти лише плутатимуть мови. Нині думка вчених змінилася.

Викладання на живіт: як зробити цей процес цікавим для дитини

Зробити процес викладання на животик цікавим для дитини зовсім не складно, є багато способів, які допоможуть захопити малюка під час цієї процедури. Ми пропонуємо вам кілька порад як від експертів, так і від досвідчених батьків, які допоможуть вам зробити проведення часу дитини на животику максимально комфортним і цікавим.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас