Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Робота, кар´єра і саморозвиток

В цьому розділі ми поділимося з вами актуальниими порадами щодо роботи і кар'єрного успіху: як отримати роботу, як пройти співбесіду, як знаходити баланс між роботою і родинними стосунками тощо. А також тут ви знайдете багато корисної інформації для матусь, що бажають заробляти у декреті.

Декілька хороших причин витратитися на фітодизайн у своєму офісі

Якщо у вашому офісі вся зелень зводиться до одиноких горщиків із звичайними кімнатними рослинами на підвіконнях або до кактусів на робочих столах, вам безперечно варто задуматися про озеленення робочого простору. Таке рішення має набагато більше переваг, ніж просто естетична складова.

Список справ – всі ми його пишемо, та не всі виконуємо

Список справ на день, тиждень, місяць, рік може стати відмінним помічником в кар'єрі і повсякденному житті. Більшість з нас складає такі списки, але чомусь в одних все по списку робиться, а у інших так і залишається на папері. Що ж ми робимо не так, і як це виправити?

Життя після атаки COVID-19, яким спеціалістам найлегше знайти роботу у Володимирі-Волинському?

Життя після атаки COVID-19, яким спеціалістам найлегше знайти роботу у Володимирі-Волинському?

Ділові щоденники та блокноти – як правильно вибирати?

Сучасне життя будь-якої людини сповнене інформації, яку іноді утримати в голові просто неможливо. І мова йде не тільки про ділових людей чи бізнесменів, а й про домогосподарок і молодих мам, студентів та офісних працівників! Щоб встигнути все і нічого не забути протягом дня, важливо всі справи записувати, і тут на допомогу вам прийде щоденник. Про те, як правильно підібрати записник для себе або в подарунок, ми розповімо далі.

3 хороші причини записатися на курси дитячого масажу

Якщо говорити про дитячий масаж, то навчання цьому навику сприймається більшістю людей як щось, що потрібно лікарям, масажистам або реабілітологам. Насправді ж, таке навчання буде корисним практично кожній дорослій людині: як фахівцям – для підвищення кваліфікації або надбання нових корисних знань і навичок, так і простим батькам, що бажають дати можливий максимум для здорового росту і розвитку малюка.

Саморозвиток – не розкіш, а необхідність. Сучасні можливості з форумом Складчина

Сьогодні недостатньо мати профільну освіту, щоб бути успішним і реалізувати себе в тій чи іншій сфері, потрібно постійно слідкувати за тенденціями, розвиватись і експериментувати. Самоосвіта зараз не менш ефективна і перспективна, ніж шкільне і спеціалізоване навчання, адже людина самостійно може отримувати знання з будь-якої галузі і в найбільш зручній і доступній формі.

Матусям, що працюють вдома – 12 порад для вашої продуктивності

Якщо ви – молода мама, вам не обов'язково відмовлятися від роботи і жертвувати своєю кар'єрою, адже в умовах сучасності в більшості випадків ви можете продовжувати працювати віддалено. Однак вдома стільки відволікаючих чинників, що часто сфокусуватися і продуктивно попрацювати просто не виходить. Як же вирішити цю проблему і продовжувати будувати свою успішну кар'єру молодій мамі?

5 причин, чому під час вагітності краще працювати з дому

Деякі жінки проходять крізь вагітність легко і елегантно. Вони виглядають дуже добре і продовжують протягом всіх 40 тижнів процвітати в кар'єрі та особистому житті. Ми, безумовно, поважаємо таких жінок, але далеко не кожній з нас це вдається.

Ефективний пошук роботи в Мережі – як шукати?

Здавалося б, з настільки широкою популярністю, Інтернет повинен лише спрощувати процес пошуку роботи. Насправді ж, виявляється все з точністю до навпаки, і величезна кількість вакансій, роботодавців і різноманітних ресурсів робить цей процес ще більш складним і трудомістким. Щоб знайти підходящу вакансію доведеться витратити чимало часу на пошуки і розсилку резюме потенційним роботодавцям. Як же зробити пошук більш ефективним?

Бробанк.уа: хто володіє інформацією, той володіє світом

Банк – це кредитно-фінансова установа, яка дає можливість людині зберігати свої накопичення, отримувати позику, здійснювати перекази коштів і платежів. А якщо ще й врахувати, що ці операції можна здійснювати через Інтернет, не виходячи з дому, то можна зрозуміти, наскільки наявність банків робить життя людини більш комфортним і зручним.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас