Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Повний посібник з вибору правильного спортивного взуття: Взуття для міні-футболу проти тенісних кросівок

У світі спорту важливість правильного вибору екіпіровки важко переоцінити, а коли мова йде про взуття, ставки ще вищі. Спортсмени та ентузіасти часто замислюються про взаємозамінність спортивного взуття для різних видів спорту. Часто виникають питання на кшталт: "Чи можна використовувати кросівки для тенісу?" або "Чи можна пристосувати футбольні бутси для закритих приміщень до повсякденного носіння?". Цей посібник присвячений роз'ясненню нюансів між взуттям для міні-футболу та тенісу, щоб ви могли приймати обґрунтовані рішення щодо вибору спортивного взуття.

Як працює арт-терапія

Малювання може позбавити від стресу, налаштувати на позитивний лад і розвинути наполегливість і терпіння. Однак не кожен є природженим художником і може висловити свої думки і почуття на полотні. Спеціально для тих, хто хотів писати красиві полотна без початкової підготовки, і були придумані набори з цифровими зображеннями. Такі набори для самостійного малювання називають картинами по номерам.

Чому взимку треба ходити в баню

Багато хто думає, що лазня – це тільки для літа, коли можна освіжитися і позасмагати. Але насправді баня взимку – це круто! І ось чому.

Таксі з Києва до Львова

Подорож на таксі з Києва до Львова є одним із популярних і зручних способів переміщення між цими двома великими містами України. Ця подорож об'єднує комфорт, швидкість і зручність, що робить її кращим вибором для багатьох пасажирів.

Подорожі з дитиною: все не так страшно

Літо – пора відпусток та дитячих канікул. І ви, звичайно, збираєтеся поїхати кудись відпочити всією родиною. Деякі сім'ї легко та весело погоджуються з необхідністю брати дітей із собою у відпустку. Для інших відпустка з дітьми – це справжнє покарання. Хіба з дитиною можна легко розслабитись у подорожі? Хіба сповна можна насолодитися пляжем, морем, сонцем, коли треба весь час стежити за дитиною, якій хочеться пустувати, дуріти, треба весь час вигадувати, чим її зайняти?

Як спланувати дальню дорогу взимку з дитиною

На різдвяно-новорічні свята багато родин їде в гості до рідних, з якими давно не бачилися, або вирушає в подорож країною. Щоби дорога була безпечною, а повернення додому — радісним, потрібно не тільки заправити автомобіль і перевзути його в зимову гуму.

Супер-родина українців збирається нарешті вдома. Історія кліпу гурту ТНМК про возз’єднання сімей

Український хіп-хоп гурт ТНМК презентує пісню «Вдома» та анімаційний кліп на неї.

ТНМК та фільммейкер Сашко Даниленко випускають вже третє спільне анімаційне відео — цього разу не про супергероїв або історичні постаті, а про українців, які прагнуть повернутися додому.

Спальні мішки — важливий аксесуар для активного відпочинку

Якісний спальний мішок — необхідна річ для туристичних походів, відпочинку у кемпінгу, нічної риболовлі та інших активностей на природі.

Які гнучкі навички розвивають настільні ігри для дітей? Досліджуємо із сімейною крамницею настілок Ґавіал

Настільні ігри для дітей – не лише розвага, це немов дверцята в цікавий світ веселих пригод. Діти дуже різні й мають залежно від віку та інтересів власні смаки, обирають конкретні жанри й види ігор. Різноманіття настілок дарує можливість кожній дитині знайти найцікавіший варіант для себе: пригодницькі, наукові, фантазійні, рольові та абстрактні ігри.

Що потрібно захопити з собою в подорож з малюком? ТОП 10 речей

Багато батьків подорожують із маленькими дітьми, проте щоб поїздка пройшла максимально вдало, легко та комфортно для обох та без жодних неочікуваних ситуацій, їм слід ретельно до неї підготуватися. Для цього потрібно зібрати певні речі для малечі, які вважаються must have, адже, забувши їх, доведеться відправлятися в пошуки по місцевих магазинах, де, можливо, не вдасться знайти відповідні товари для дітей.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас