Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Здоров´я матері і дитини

Усе те, що ви забуваєте запитати у лікаря − про вітаміни, щеплення, алергію, сезонні хвороби (грип, простуда), чим небезпечні деякі ліки, що класти в домашню аптечку. А також безліч корисних і цікавих статей з порадами щодо профілактики і лікування захворювань, методів народної медицини та зміцнення здоров'я для всієї родини.

Жіночі гормони та сухість очей – який зв’язок?

В нашому організмі все взаємопов’язано. Так синдром сухого ока можуть викликати різні фактори – від використання контактних лінз до тривалої роботи за комп’ютером. Але не всі знають, що у цьому часто винні жіночі гормони.

Вітамін D для дітей: коли він справді необхідний? (частина 2)

Джерела вітаміну Д для дітей

Вітамін D міститься в різних продуктах, але найбільш багаті ним якраз ті, які дітки не дуже полюбляють. Наприклад, це: жирна риба (лосось, сардини, макрель, оселедець, тунець), олія печінки тріски, яйця (жовтки), гриби шиїтаке, печінка.

Чим Відрізняється Комп´ютерна Томографія (КТ) від Рентгену: Важливі Точки Порівняння

Введення

Комп'ютерна томографія (КТ) та рентгеновські дослідження є двома різними методами медичної діагностики, які грають важливу роль у виявленні захворювань та вирішенні медичних питань. Незважаючи на те, що обидва методи використовують рентгенівське випромінювання, вони мають відмінності у своїх принципах роботи та застосуванні. Давайте розглянемо деякі ключові аспекти, які відрізняють КТ від рентгену.

Як знайти хорошого лора?

Сьогодні знайти отоларинголога не є проблемою. У «Сіті Клінік» працюють кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом у сфері діагностики, лікування та профілактики захворювань «вуха, горла, носа». Ознайомитися з лікарями та записатися на первинну консультацію можна на https://cityclinic.com.ua/ua/konsultaciya-lora.

Вітамін D для дітей: коли він справді необхідний? (частина 1)

Багато батьків задаються питанням про те, скільки вітаміну D потрібно їхнім дітлахам, чи вистачає малюкові вітаміну, і чи потрібно приймати його додатково. У цій статті ми постараємося відповісти на всі питання про вітамін Д для дітей.

Швидке схуднення влітку: що важливо врахувати?

Літо змушує нас носити легкий, відкритий одяг. Тому багато хто за теплий сезон вирішує скинути пару зайвих кіло, які «подарувала» зима, обираючи для цього швидкі, а то й екстремальні дієти.

Передові німецькі технології при діагностиці прямої та сигмовидної кишки

Дорогі читачі, якщо в статті Ви побачите якісь симптоми, що є у Вас або у Ваших близких, наприклад негаразди в роботі свого шлунково-кишкового тракту, такі як болі після їжі, біль який супроводжується бурчанням, діарея, погіршення самопочуття, втома, сонливість та інші ознаки, вам потрібно невідкладно звернутись до медичного закладу, до свого лікаря.

Псоріаз і море: чи можуть допомогти сонце й солона вода?

Що таке псоріаз?

Псоріаз є неінфекційним та хронічним захворюванням, від якого страждає 1-3% людей у всьому світі. Він характеризується низкою загострень та ремісій і може з'являтися у людей будь-якого віку, статі та раси. А ось інтенсивність та тривалість його симптомів значно варіюється від людини до людини.

Добавки для краси, здоров’я й сили

Здоров'я, зовнішній вигляд, витривалість і міць тіла значною мірою залежать від того, чим ми харчуємося. Але в силу багатьох причин ми не можемо забезпечити організм всіма необхідними вітамінами, мікро- й макроелементами. Навіть якщо раціон людини складається виключно з корисних харчових продуктів, дисбаланс може виникнути через різноманітні сторонні причини. Тому доречно купити добавки для здоров'я, краси й спорту, щоб вживати їх з урахуванням особливостей способу життя та індивідуальних потреб організму.

Значення чистоти в комерційних закладах

Важливість тримати у чистоті громадські заклади не може бути переоцінена. Чистота і гігієна є вирішальними факторами для забезпечення безпеки, здоров'я і добробуту клієнтів та співробітників. В цьому процесі важливу роль відіграє компанія Lysoform, яка є провідним постачальником професійної хімії, дезінфекції та прибиральної техніки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас