Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Здоров´я матері і дитини

Усе те, що ви забуваєте запитати у лікаря − про вітаміни, щеплення, алергію, сезонні хвороби (грип, простуда), чим небезпечні деякі ліки, що класти в домашню аптечку. А також безліч корисних і цікавих статей з порадами щодо профілактики і лікування захворювань, методів народної медицини та зміцнення здоров'я для всієї родини.

ЛОР лікар коли та чому варто звернутися

ЛОР-лікар – це спеціаліст, який займається діагностикою та лікуванням захворювань вух, горла та носа. Часто люди не звертають уваги на незначні проблеми зі здоров'ям, проте варто знати, що саме несвоєчасне звернення до лікаря може призвести до більш серйозних наслідків. Існує багато лор лікарів у Львові, які працюють у цій галузі, проте важливо знайти того, хто має достатній досвід та знання, щоб забезпечити ефективне та безпечне лікування.

Що варто знати про лунатизм у дітей

Лунатизм є поширеним явищем у дітей, і ось, що батькам варто знати про це…

Одне з найприємніших почуттів у батьків – це вкласти дитину спати після довгого дня й насолоджуватися хвилинами тиші. Але якщо дитина ходить уві сні, то навіть після того, як ви її вкладете в ліжко, розслабитися вам може і не вдасться. Лунатизм – поширене явище у дітей різного віку. Вони можуть ходити, говорити, робити різні речі і виглядати так, ніби прокинулися, продовжуючи спати. Що ж вам, як батькам, варто знати про цей стан?

Видалення жовчного міхура – лапароскопічна холецистектомія

Що це за процедура

Видалення жовчного міхура лапароскопічним шляхом – щадна операція, яка призначається при складних запальних та хронічних ураженнях жовчного міхура. Вона є плановою процедурою, яка дозволяє видалити орган, що втратив функціональність, через невеликі проколи на животі.

Медтехніка для дому від кращих світових виробників

Покращення якості життя інвалідів є головним завданням реабілітації. Протягом оздоровчого періоду важливо компенсувати або відновити втрачені через оперативне втручання, тяжку хворобу або травмування функціональні можливості організму.

Чому обирають МЦ Офтальміка для лікування катаракти в Харкові?

МЦ "Офтальміка" є одним з провідних медичних центрів в Харкові, який спеціалізується на лікуванні ока і зокрема катаракти. Деякі причини, чому люди обирають МЦ "Офтальміка" для лікування катаракти в Харкові, можуть включати наступне:

Вітаміни та мінерали: чи справді потрібно приймати дорослим та дітям, та як вони впливають на організм людини?

Вітаміни та мінерали – основні поживні речовини, необхідні організму для нормального функціонування. Вони відіграють важливу роль у різних процесах організму, включаючи ріст та розвиток, імунну функцію, обмін речовин та підтримку здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Хоча більшість цих поживних речовин можна отримати зі збалансованого раціону, деяким людям може знадобитися прийом харчових добавок, наприклад, комплекс вітамінів для запобігання дефіциту мікроелементів або проблем зі здоров'ям.

Здоров´я починається з аналізів: важливість регулярних обстежень для попередження захворювань

Регулярна здача аналізів – важливий елемент збереження здоров'я та профілактики захворювань, який дозволяє виявити потенційні проблеми на ранній стадії та запобігти їх подальшому розвитку. Багато людей вважають, що здача аналізів не потрібна, якщо вони не мають жодних скарг на своє здоров'я. Однак, насправді, це далеко не так. Регулярні обстеження допомагають виявити патології, які не проявляються зовні, але можуть мати серйозні наслідки для здоров'я людини.

Різновиди, причини виникнення та лікування безпліддя

З проблемою безпліддя стикається значна кількість пар, які намагаються обзавестися нащадками. Причин відсутності дітей у пари може бути безліч, навіть при тому, що обидва партнери здорові. Для лікування безпліддя у Львові, варто звернутися до клініки, за посиланням https://ivfclinic.lviv.ua/likuvannja-bezpliddja/ яка займається репродуктивними дослідженнями.

Вибір завушного слухового апарату в залежності від ступеня втрати слуху

Медицина і наука стрімко розвиваються. На ринок регулярно виходять нові, більш вдосконалені моделі підсилювачів слуху, які дозволяють справлятися з серйозним захворюванням – зниженням слуху. Серед великого розмаїття представлених приладів важливо зробити правильний вибір. З усіх видів підсилювачів найбільш популярними є завушні слухові апарати.

Постійна втома: що це і як із цим боротися

Хронічна втома — постійна супутниця багатьох людей незалежно від віку. Це вагома проблема сьогодення, яку не можна ігнорувати. Постійна втома відчувається як повна апатія, знесилення, небажання щось робити. Такий стан залишається незмінним навіть після тривалого відпочинку. Одним з найефективніших засобів боротьби із хронічною втомою є нутрицевтики для керування стресом. Це збалансовані вітамінно-мінеральні комплекси, які допомагають повернути енергійність і забезпечують приплив енергії.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас