Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Подарунок для пінгвіна

В далекій холодній Антарктиді живуть пінгвіни, яких називають імператорськими. Таку назву вони отримали, тому що є найбільшими пінгвінами у світі. Якось один з них, пінгвін Арні, подружився зі Сніговиком, якого зліпили вчені - дослідники Антарктиди.

Дитяча казка: Викрадач мудрості

В одному казковому королівстві жили веселі чоловічки. Жили вони добре, тому що були добрими, працьовитими та дружніми. А якщо траплялася в королівстві якась неприємність, наприклад, хтось хворів, то чоловічки йшли за допомогою до професора Мудрика. У професора була чарівна Книга мудрості, і він знаходив в ній поради на різні випадки.

Малювання піском для дітей: три хороші причини спробувати

Малювання піском – це не просто хобі, а мистецтво, шедеврами якого із задоволенням милуються і діти, і дорослі. Пісочні шоу дійсно зачаровують. Але чи замислювалися ви колись про те, що і самі можете цьому навчитися, або що навчити малювати історії піском можна і малюка?

Сайт Vshkole – найкращий вчитель української мови у 3 класі

Вивчення величезної кількості матеріалу потребує не лише неймовірних зусиль, але й допомоги. Таку надійну підтримку надають новітні довідникові матеріали – ГДЗ. Особливу необхідність у даних посібниках відчувають третьокласники. Вони зустрічаються з широким обсягом інформації, яким характеризується одна з найважливіших шкільних дисциплін – українська мова. Цей предмет передбачає не лише опрацювання багатьох складних тем, але й виконання до них разючого об’єму вправ.

Дитяча казка: Снігова баба – принцеса

Якось зимового ранку діти зліпили у парку Снігову бабу. Щоб вона стала ще гарнішою, вони прикрасили її ялинковим намистом, і навіть корону їй зробили з яскравого «дощику». Снігова баба вийшла такою гарною, що на неї прийшли подивитися інші діти та дорослі, що гуляли в парку. Навіть горобці та білки захоплено поглядали на Снігову бабу з гілок дерев.

Як продовжити життя канцтоварам вашого школяра

Покупки до школи – задоволення недешеве. І якщо за одягом і аксесуарами школяра ще можна простежити, то канцтовари, на які теж були витрачені чималі кошти, часто вже протягом місяця починають ламатися, губитися і т.д. Насправді ви можете продовжити життя навіть найпростішим і самим «ходовим» канцтоварам школяра і уникнути цих, хоч і невеликих, та все одно регулярних витрат, якщо будете слідувати всього декільком порадам і навчите дитину правильно за ними стежити.

Дитяча казка: Новорічний детектив

Цей грудневий ранок в резиденції Діда Мороза розпочався з переполоху. Його помічники гноми виявили, що кімната, де зберігалися новорічні подарунки для дітей, абсолютно порожня!

Дитяча казка: Злі та добрі сніжки

Зима вкрила казковий ліс сніговою ковдрою на радість маленьким гномикам. Одні гралися в сніжки, інші ліпили сніговика, а треті катали один одного на санчатах. Всім було весело.

Дитяча казка: Каляка-Маляка

Першокласник Максим ніяк не міг навчитися красиво писати. Начебто, і старався, літери виводив, а вони все одно в нього виходили кривенькі, одна більше за іншу. Максиму швидко набридло боротися з цими літерами. Він навіть вже не любив цілу абетку. «Не хочу я більше вчитися акуратно писати. І так зійде», - казав хлопчик.

Дитяча казка: Втеча іграшок

У хлопчика Дмитрика було багато різних іграшок. Серед них були великі та маленькі машинки, конструктори, роботи, пазли та літак на радіокеруванні. Дмитрик часом так захоплювався грою, що не помічав, як їх ламає. Тож, у деяких машинок після Дмитрикової гри відлітали колеса, робот залишився без однієї руки, а у пазлів та конструкторів губилися частини. Але хлопчик зовсім не засмучувався через це.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас