Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Як вибрати найкращі курси англійської мови для дітей в Києві?

Майбутнє відкриває більше перспектив для дітей, які володіють мовою ділового спілкування – англійською. Вона уже тривалий час займає перші позиції по затребуваності серед мовних курсів. Обираючи курси англійської мови для дітей, варто врахувати багато нюансів, щоб дитина навчалась із задоволенням і отримала максимум знань.

Особливості використання AR Book для вивчення географії

Географічна освіта є важливим аспектом навчання, оскільки вона допомагає учням зрозуміти навколишній світ і різні існуючі культури. Проте традиційні методи викладання географії часто можуть бути сухими та нецікавими для учнів. Ось тут і з’являється доповнена реальність (AR). AR Book пропонують новий інноваційний підхід до вивчення географії, який може зробити його більш інтерактивним і привабливим для учнів. У цій статті ми розглянемо переваги використання AR Book у географічній освіті та наведемо приклади того, як їх можна використовувати для створення ефекту занурення в навчання.

Дитяча казка: Пригоди Малюванчика у шкільному портфелі

У першокласниці Кіри було завдання написати в прописах слово «хлопчик». Однак Кіру того дня вкусила невидима, але настирна казкова мушка-лінивка. І замість того, щоб написати, дівчинка намалювала в зошиті хлопчика: голова – це коло, тулуб – це овал. Ручки та ніжки – чотири відрізки. Крючечки на голові – то волосся, ну і, звичайно, очі, ніс та ротик.

Як підібрати досвіченого репетитора англійської для дитини: поради від бюро перекладів Golden Time

Вступ

Вивчення англійської мови є надзвичайно важливим для розвитку вашої дитини в сучасному світі. За допомогою досвіченого репетитора ваш малюк зможе вивчити мову на високому рівні та отримати великі переваги в майбутньому. У цій статті ми поговоримо про те, як підібрати досвіченого репетитора англійської для дитини з порадами від бюро перекладів Golden Time.

Казки на ніч та їхня роль у вихованні дитини

Казка на ніч – традиція, яка передається з покоління в покоління вже багато століть. Коли ще, як не увечері, перед сном, найповніше відчувається вся сила магії нашого світу. А пізнати її краще допомагають саме ці невеличкі оповідання, сповнені чарів і водночас мудрих настанов та порад. Тож не варто нехтувати цим пречудовим ритуалом: окрім заспокоєння й швидкого засинання, він приносить значно більше користі – як дітям, так і вам, батьки!

Вивчення англійської мови: чому це важливо у сучасному світі

У сучасному світі англійська мова є однією з найбільш поширених мов у світі і вважається мовою міжнародного спілкування. Отже, вивчення англійської мови стає все більш важливим у нашому глобалізованому світі.

Як мотивувати школяра вчитися краще

Якщо ваш школяр, як і багато дітей, не в захваті від навчання, і ви хотіли б, щоб він старався краще, наші поради допоможуть вам у цьому.

Школа має стати захоплюючим періодом, коли дітлахи навчаються всьому новому та цікавому – як про себе, так і про навколишній світ. Та інколи малечі не вистачає мотивації, і тоді чадо не докладає всіх зусиль для успішного навчання. У цьому випадку багато батьків спантеличуються питанням: як мотивувати дитину до навчання і не перестаратися?

Як створити онлайн школу

Оскільки світ стає все більш цифровим, індустрія онлайн-освіти стрімко розвивається, особливо під час пандемії COVID-19, коли школи та університети були змушені закрити свої кампуси. Онлайн-освіта стала нормою, і вже не дивно чути про онлайн-школи, онлайн-дипломні програми й онлайн-курси. Якщо ви плануєте створити онлайн-школу, вам потрібно знати кілька речей, щоб забезпечити успіх.

Борис Віннер: "Батькова колискова"

Через цю колискову ми можемо висловити свою любов до наших дітей. Любіть їх і не забувайте говорити їм про це.

Дитяча казка: Дракончик Дро та морозиво

«Морозива багато не буває», - міркував дракончик на ім’я Дро, доїдаючи восьмий кілограм холодних ласощів.

Ой, як же він помилявся! Приємне відчуття від смаку змінилося неприємним усвідомленням, що тепер у дракона зовсім не виходить випускати вогонь з пащі. І горло нестерпно боліло.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас