Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Підготовка до ЗНО: вибір зручного формату навчання та секрети ефективності

Навряд чи хтось погодиться, щоб прогалини у знаннях стали на заваді до втілення мрій щодо самореалізації та забезпеченого майбутнього. Саме задля цього треба завчасно попіклуватись стосовно додаткових занять з тих чи інших предметів для завтрашніх абітурієнтів. Але заради забезпечення гарантованих результатів треба звернутись у центр підготовки до ЗНО 11-А, де можна ознайомитись із запропонованими умовами й перевагами та обрати форму навчання:

Дитяча казка: Прогулянка Сніжка

Високо в небі, поміж хмар та вітрів, жив маленький Сніжок. Змалечку він поглядав з неба на землю та мріяв:

- От би скоріше мені вирушити на прогулянку - на землю, до людей.

- Почекай трошки, - відповідав йому дядько Вітер, - Ще треба підрости.

Дитяча казка: Білченя Бобо та стара ворона

У міському парку жила родина білок: мама, тато та трійко білченят – дві донечки та синочок Бобо.

Бобо зростав швидким та спритним. Він навчився стрибати раніше за своїх сестричок, чим дуже пишався. Та й дівчатка намагалися не відставати, уважно слухали батьків, що їх навчали пересуватися парком.

Правильні меблі для дитячого садка – які вони?

У дитячому садку дитина проводить чимало часу. Це її перше навчальне середовище, тому воно, звичайно ж, має бути «здоровим», комфортним, ергономічним і естетично привабливим. Важливу роль в облаштуванні такого простору грають меблі. Як їх обирати та де краще замовляти?

Дитяча казка: Як посварилися пори року

У казковому королівстві жили Король Рік, Королева Природа та їхні діти – Принцеси Зима, Весна, Осінь та Принц Літо.

Дитяча казка: Королева-Дракон

Одного разу в Смарагдове королівство прийшла біда. Злий Дракон напав на королівство, взяв у полон його жителів та ув’язнив усіх, хто намагався йому чинити опір. Королівська армія героїчно боролася з Драконом, але він був сильніше.

Навчальний рік у розпалі: корисні гаджети для школярів

Складно уявити день сучасної людини без гаджетів: ми перевіряємо погоду, шукаємо потрібну інформацію, спілкуємося з рідними та друзями. Вони стали корисними помічниками для всіх, а особливо для школярів і студентів. Щоб зробити навчання ефективнішим, ми підготували для вас підбірку цікавих товарів, які спрощуватимуть життя батькам і дітям кожного дня.

Creaenter.org: цікаво про створення світу для дітей та дорослих

Чи існували на Землі дракони? Куди та чому зникли динозаври? Дарвін чи Біблія – як зародилося життя на нашій планеті? Відповіді на ці та величезну кількість інших питань щодо зародження нашого світу ви знайдете на сайті https://creacenter.org/uk, створеному Креацентром Планета Земля.

Дитяче оповідання: Пухнастий друг

Віталік давно мріяв про песика, і ось нарешті його мрія здійснилася. Коли хлопчику виповнилося 8 років, батьки подарували йому пухнастого красунчика песика – померанського шпіца. Віталік так і назвав його – Пухнастик.

Дитяча казка: Таємниця старої шафи

Якось у вихідні дні першокласник Сашко гостював у своєї бабусі – мами його татка. Розповівши бабусі про справи у школі, вдосталь награвшись з дітьми у дворі, Сашко вкладався спати.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас