Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Як легко підвищити шкільну грамотність з української мови?

Українська мова – одна з найчудовіших у всьому світі. Чи знали ви, наприклад, що в ній є цілих три форми, за допомогою котрих формується висловлювання майбутнього часу? Наприклад, ми можемо сказати “зустріну”, “зустрічатиму” та “буду зустрічати”. Також в українській мові аж до сучасності зберігся кличний відмінок. Його вживанням також відрізняються грецька та латинська мови.

Фаховий коледж КІБІТ – відмінна освітня база для подальших досягнень!

Кожен учень після закінчення 9 класу стикається з важливим вибором: продовжувати здобувати загальну середню освіту або ж розпочати набуття професійних навичок, вступивши до коледжу. Фаховий коледж КІБІТ пропонує унікальну можливість вже з ранніх років розпочати професійний шлях, дозволяючи студентам одразу після закінчення вступати до вищих навчальних закладів на третій курс за спорідненим напрямом. Такий підхід не тільки економить час, але й надає можливість поєднувати роботу з навчанням завдяки отриманому диплому фахового молодшого бакалавра.

5 простих порад, які допоможуть дитині полюбити читання

Відеоігри, гіроборди, телефони і соцмережі – це те, чим цікавиться сучасна дітвора. А читання книг йде кудись далеко в кінець списку і стоїть поряд з домашкою і допомогою мамі по дому. Але ви, як батьки, не повинні залишати це, як є, адже ви можете на це вплинути.

Дитяча казка: Казкова подорож до палацу Короля Мороза

Одного разу гномик Льова вирушив на прогулянку в зимовий ліс. Льова насолоджувався прогулянкою, як раптом, невідомо звідки, піднялася сніжна буря. Гном намагався повернути, але сніг кидався йому в очі, і, здавалося, ось-ось зіб'є його з ніг. Гном і не зрозумів, як довго це тривало. Але коли вітер вщух, він зрозумів, що не знає, як повернутися назад.

7 порад для роботи над домашніми завданнями з математики

Домашні завдання – це не просто заняття часу. Вони дуже важливі для того, щоб ваші діти краще вчили математику. Це як продовження уроку: тут діти можуть практикуватись і використовувати все, що вони вчили. Як батькам, вам може бути цікаво, як ви можете допомогти у цьому процесі, щоб він був ефективнішим. Звісно, ви можете допомагати своїм дітям у багатьох аспектах освіти, але зараз ми сконцентруємось на семи основних порадах.

Ланчбокс школяра: готуємо смачні і корисні перекуси

Збирати дитині з собою перекуси до школи вже не так популярно, проте, це дуже важливо, особливо для учнів молодших класів. І якщо ви навчитеся грамотно збирати ланчбокс малюка, це гарантує вам, що все буде з'їдено, а чадо отримає лише користь від перекусу в школі (на відміну від чіпсів, вафель та інших швидких перекусів з магазину).

Як вибрати приватний дитячий садок?

Вибір приватного дитячого садку – це важливий крок у розвитку та вихованні вашої дитини. ТОВ "Суомі" в Одесі є одним із найкращих приватних дитячих садків у місті, і ми пропонуємо кілька порад щодо вибору ідеального місця для вашого малюка.

Розвиток лідерства у дитини

Лідерство — це навичка, яка визначає майбутнє кожної дитини. Спроможність вести, надихати та розвивати інших є ключовою для досягнення великих цілей в сучасному світі. Однак як саме можна розвинути цю важливу якість у малюка? Давайте розглянемо кілька ефективних стратегій для формування лідерських якостей у вашої дитини.

Роль Репетиторів у Підготовці Дітей до Першого Року в Школі

Перший рік у школі завжди є важливим етапом у житті кожної дитини. Це початок навчального шляху, перше знайомство з новими предметами та однокласниками. Якщо ви – батьки малюка, який збирається піти до школи, ви, безсумнівно, питаєтеся, як забезпечити йому успішний старт. Один із найефективніших шляхів – це репетитори з підготовки до школи на платформі ТеМа https://thetema.net/tutors/preparing-for-school/.

Як вибрати освітній заклад для дитини

Відвідування закладу дошкільної та шкільної освіти — дуже важливий етап у розвитку дитини. Оптимальні умови для навчання, сприятлива атмосфера й підтримка педагогів є фундаментом для успішного засвоєння нових знань. Розгляньмо критерії, за якими краще вибирати центри розвитку дитини в Києві та інших містах України.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас