Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Шарф, баф чи снуд — що обрати?

Хоча класичний шарф досі лишається топовим аксесуаром в холодну пору, разом із ним повсюдно використовуються й інші елементи для обігріву шиї. Зокрема, останніми роками популярності набули снуд та бафф. Що це таке та в чому полягає відмінність між цими аксесуарами?

Лід для обличчя: чи є користь?

Останніми роками застосування льоду для покращення стану шкіри обличчя стало особливо популярним, тому що дає змогу побачити помітні результати миттєво. Лід дарує шкірі свіжий, сяючий вигляд. До речі, саме тому б'юті-експерти рекомендують зберігати доглядову косметику в холодильнику і наносити дані продукти холодними.

Чарівність епохи Чосон – бренд Beauty of Joseon

Побачивши баночку будь-якого засобу бренду Beauty of Joseon важко не перейнятися традиційною культурою Південної Кореї. На логотипі – класична корейська каліграфія, в упаковках – кольори та фактури, що відсилають до образу ханбока (народного корейського костюма). Традиційні корейські мотиви пронизують роботу бренду від складу косметики до філософії компанії.

8 шкідливих б´юті-звичок, яких варто позбутися якнайшвидше

У всіх нас є погані звички. Будь то кидати мокрий рушник на ліжко, лягати спати з не витертим макіяжем або розкидати речі по кімнаті. Але деякі з них не такі шкідливі, як інші, особливо що стосується нашої краси.

3 базові апарати для манікюру: фрезер, лампа, витяжка

Манікюр – це не просто захід по догляду за нігтями, а справжнє мистецтво, яке вимагає не лише майстерності від фахівця, а й високоякісного обладнання. У професійних салонах краси використовуються різноманітні апарати, які дозволяють досягти ідеального результату, забезпечуючи при цьому комфорт клієнта та майстра.

Швидке схуднення влітку: що важливо врахувати?

Літо змушує нас носити легкий, відкритий одяг. Тому багато хто за теплий сезон вирішує скинути пару зайвих кіло, які «подарувала» зима, обираючи для цього швидкі, а то й екстремальні дієти.

Революція в косметиці для чоловіків

За останні десятиліття косметична індустрія пережила справжню революцію. Якщо раніше більшість косметичних продуктів були спрямовані виключно на жінок, то сьогодні вона відкриває свої двері для чоловіків. Сьогодні косметика для чоловіків стала не просто новим трендом, а повноцінною галуззю, де з'являються інноваційні продукти, спеціально розроблені з урахуванням потреб представників сильної статі.

Модні трикотажні костюми

Трикотажні прогулянкові костюми – найпопулярніший елемент гардеробу в цьому сезоні 2023. Ці стильні та зручні комплекти обирають жінки, які цінують оптимальне поєднання стилю та комфорту в будь-якій ситуації. Тож які костюми модні цього року та як скласти стильний лук на кожен день або для особливої події – читайте в цій статті.

Олії для обличчя від Lancome: дорогоцінна розкіш для вашої шкіри

Рослинні олії були чи не найпершим косметичним засобом в світі. За свідченнями істориків, їхні цілющі властивості використовували для догляду за обличчям і тілом легендарні цариці стародавнього світу – Семіраміда, Нефертіті та Клеопатра. Популярні вони були й в Європі – римські матрони буквально купались в них.

Нічний крем: чому він настільки важливий?

Чому потрібно користуватися нічним кремом?

Багато хто недооцінює нічні креми, вважаючи, що вони не дуже відрізняються від денних, або просто лінуються користуватися ними. Тим не менш, нічне зволоження – невід'ємний крок у догляді за шкірою, яким у жодному разі не варто нехтувати.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас