Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Нарощування нігтів гелем в домашніх умовах


Щоб красиво і якісно наростити нігті гелем в домашніх умовах, вам потрібно знати найважливіші правила і особливості даної процедури. Іноді жінки, вирішивши зробити гелеве нарощування нігтів вдома, ігнорують тонкощі даного процесу, через що гель в результаті починає відпадати. Якщо нарощування зроблено неправильно, гель може відділятися від нігтя, через що утворюються зазори між нігтьовою пластиною і гелем. Щоб уникнути цієї неприємності, ми рекомендуємо вам ознайомитися з основними тонкощами нарощування нігтів гелем та підготовки самих нігтів до даної процедури.

Миємо волосся правильно

Безперечно, коси – справжній символ жіночності. А коли локони шовковисті, густі, доглянуті, то вони стають воістину дорогоцінною прикрасою жінки. З чого ж починається догляд за волоссям? З миття голови. Ну які б, здавалося, тут можуть бути таємниці чи особливі правила: змочила волосся, нанесла шампунь, змила… от і вся премудрість. Виявляється, і тут є свої нюанси.

Тріщини на губах: чому вони виникають і як зарадити проблемі? (частина 2)

Отже, продовжуючи тему проблеми тріщин на губах, пропонуємо Вам декілька простих порад щодо організації правильного догляду за губами та рецепти ефективної домашньої косметики.

Тріщини на губах: чому вони виникають і як зарадити проблемі? (частина 1)

Тріщини на губах – неприємна проблема, яка переслідує нас із настанням осінньо-зимового періоду. Морозяна і вітряна погода, пересушене повітря в приміщенні, - на усі ці несприятливі чинники моментально реагує ніжна шкіра губ, вона починає лущитись, з’являються тріщинки.

Гардероб майбутньої мами: як вибирати одяг під час вагітності

У минулій статті ми говорили про необхідність оновити свій гардероб під час вагітності. Кожна майбутня мама повинна піклуватися про комфорт для себе і малюка, саме тому з'являється необхідність замінити деякі речі – деякі через розмір, а деякі через матеріал, з якого вони зшиті. Поговоривши раніше про те, який саме одяг варто придбати під час вагітності, сьогодні ми хочемо дати вам кілька практичних порад, як правильно вибирати одяг майбутній мамі.

Догляд за обличчям: маски на основі глини (частина 2)

Маска для проблемної шкіри з білої глини

1 столову ложку білої глини змішайте з половиною столової ложки очищеної прохолодної води, додайте 10-15 крапель лимонного соку. Наносити на обличчя потрібно по масажних лініях, легкими рухами, оминаючи зону навколо очей. Тримати 15 хвилин.

Гардероб майбутньої мами: які речі варто купити під час вагітності

Під час вагітності організм майбутньої мами переживає безліч фізичних змін. Ви стрімко набираєте вагу, а ваш животик стає все більшим з кожним днем. Саме тому таким актуальним стає питання гардеробу майбутньої мами. Звичайно ж, у період вагітності ви не зможете носити більшість свого звичайної одягу, вам доведеться оновити свій гардероб. Але на що саме варто витратитися майбутній мамі?

Лазерна епіляція: чого очікувати і до чого готуватися?

Вам набридла постійна необхідність голити, вискубувати і епілювати небажане волосся на шкірі? Тим більше, що результати від цих процедур тривалими не назвеш... Можливо, лазерна епіляція стане для вас оптимальним вибором - альтернативою, на яку варто витратити час і гроші. Але перш ніж зважитися на цю процедуру, вам потрібно дізнатися про неї якомога більше: про її переваги та ризики, про те, як до неї готуватися і чого очікувати в результаті. Про все це і піде мова в даній статті.

Небезпека, яку ховає прострочена косметика (частина 2)

Отже, Ви вже знаєте про те, які неприємні наслідки може мати застосування косметики, термін придатності якої вийшов. А які приблизні терміни зберігання найпопулярніших косметичних засобів?

Жіночі мокасини – зручно і красиво

Важко знайти щось більш зручне і в той же час жіночне, ніж мокасини. Саме тому багато представниць прекрасної статі примірявши всього один раз мокасини, не хочуть більше шукати щось інше, взуваючи їх практично кожен день.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас