Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Небезпека, яку ховає прострочена косметика (частина 1)

Помада, туш, тональний крем, шампунь, пінка для вмивання обличчя… Ці та багато інших косметичних продуктів є в арсеналі практично кожної жінки. Чи то завдяки правильній рекламі, чи дійсно воно так є, але вважаємо усі ці баночки такими-собі «гарантами» нашої краси: скористалася тушшю-помадою, можна спокійно виходити на вулицю, нанесла нічний крем перед сном, можна спокійно вкладатися до ліжка, відсутність зморшок нам забезпечена.

Hand-made прикраси – найкращий подарунок подрузі, мамі і сестрі

Всі жінки просто обожнюють різні ексклюзивні штучки, особливо, якщо це стосується прикрас. Тому піднесені як подарунок прикраси ручної роботи завжди викликають море емоцій. Для всіх, хто любить творити своїми руками, пропонуємо кілька простих ідей оригінальних прикрас, які можна зробити і подарувати в якості подаруночка мамі, подрузі або сестрі.

Новий Braun SensoCare – стайлінг без кордонів

Новий рік – відмінний час, щоб почати життя з чистого аркуша і відкрити нову себе! Ідеальна укладка, чарівні кучері або простий і стильний образ – змінюйтеся де захочете і коли захочете. А перший у світі стайлер Braun SensoCare з інноваційною автоматичною технологією адаптації температури допоможе зробити приголомшливу укладку з максимальним термозахистом.

Вечірні сукні з відкритою спиною – тренд 2015 року

Цього року найпопулярнішою моделлю сукні, як серед дизайнерів, так і серед покупців виявилися привабливі жіночні сукні до підлоги з відкритою спинкою. Така сукня виглядає дуже ефектно, приковуючи погляди чоловіків і викликаючи заздрість у жінок.

Новий рік наближається: приводимо себе до ладу напередодні святкових днів

До Нового року залишаються лічені дні, а ще стільки всього треба встигнути… І не важливо, зустрічатимете Ви його в розкішному ресторані, чи скромно в стінах рідного дому – гарно виглядати хочеться кожній жінці. Більше того, Ви просто зобов’язані так виглядати, адже, незалежно від Вашого ставлення до свята Нового року щось все-таки є в ньому особливе, магічне, адже починається новий виток життя, увійти в яке хочеться доглянутою і красивою, довершивши усі справи і залагодивши усі проблеми.

Правила догляду за руками в холодну пору року

Мабуть, кожна жінка помічає, що з настанням холодної пори року, стан шкіри рук і нігтів змінюється не в кращу сторону: шкіра суха, лущиться, з’являються неприємні задирки навколо нігтів, а самі нігті стають крихкими… Які причини цього?

Відновлюємо форму грудей після вагітності та пологів

Ще під час вагітності наші груди дещо змінюють свою форму, а після народження малюка та періоду лактації, ці зміни стають ще більш очевидними.

Як доглядати за взуттям взимку

Взимку наше взуття піддається багатьом випробуванням: вплив вологи, відповідно - часте сушіння, а коли дороги починають посипати піском і сіллю, нашим чобіткам стає особливо сутужно. І навіть дуже якісне взуття не завжди витримує всі примхи погоди, коли відсутній належний догляд за ним.

Як зберегти волосся густим і міцним. Поради експерта

Складно знайти дівчину, яка повністю задоволена станом свого волосся. До того ж навіть красиве і густе волосся з часом може стати причиною засмучень. Але не варто засмучуватися! Повернути волоссю колишній блиск і силу допоможуть ваше бажання і поради нашого експерта, трихолога, к. м. н., Директора Центру здоров'я волосся, президента Асоціації трихологів України Ірини Попової.

Позбавляємося акне раз і назавжди

Проблемна шкіра завдає чимало клопоту – вона не тільки погіршує зовнішність, але і сильно впливає на самооцінку. Згідно зі статистикою, основна маса людей вважає найнеприємнішим дефектом зовнішності саме прищі на обличчі, які заважають нормальному спілкуванню. Причому, найбільш схильні до акне молоді люди у віці від 13 до 35-40 років. Що ж робити, якщо постійні запалення і вугри не дають вам можливості нормально жити і насолоджуватися спілкуванням з цікавими людьми?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас