Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Яке жіноче взуття найзручніше?

Красиві ніжки – найкраща прикраса кожної жінки. І, звичайно ж, на цих ніжках повинно бути не менш гарне взуття, яке додасть жіночності і елегантності будь-якого образу. Але не варто забувати про здоров'я та комфорт, адже незручне взуття здатне не тільки зіпсувати ходу, але і вплинути на здоров'я і красу ваших ніжок. Про те, яке взуття найзручніше, і як вибрати ідеальну пару для себе, ми розповімо вам далі.

Як вибрати чоловічу сумку в подарунок

Чоловіча сумка – практичний і корисний подарунок, як люблять чоловіки. Вибрати чоловічу сумку іноді буває зовсім непросто. Тому ми розповімо, як підібрати сумку, щоб вона припала до душі вашому чоловікові.

Кольори, якими варто поповнити свій гардероб цієї осені

Прощайте яскраві речі, і здрастуй одяг в насичених осінніх тонах! На вулиці холоднішає з кожним днем, а це значить, що прийшов час переглянути свій гардероб. І мова йде не тільки про те, щоб дістати довші сукні та спідниці, а шорти замінити на джинси. Не менш важливо в одязі перейти і на більш стриману кольорову гамму, яка краще підходить для осіннього сезону. Не турбуйтеся, що вам доведеться заховати рожеві футболки і жовті спіднички, осінній стиль також багатий красивими кольорами і відтінками! Отже, якими кольорами варто поповнити свій гардероб незалежно від моди?

Гарбуз для нашої краси: рецепти масок для обличчя та рук

Осінь – сезон гарбуза. А чи знаєте Ви, що гарбуз є дуже корисним для нашого здоров'я і краси? Адже містить каротин та інші вітаміни: С, Е, РР, В1, В2, вітамін К, який практично відсутній у інших овочах, клітковину, а також калій, залізо, магній, цинк.

Чим відрізняються парфуми від туалетної води

Незважаючи на всю сучасну різноманітність, жінці знайти свій ідеальний парфум не простіше, ніж підшукати хорошу пару туфель. Насправді ж ми дуже мало знаємо про парфумерію і практично в ній не розбираємося, а вибираємо свій аромат, керуючись лише власними смаками і уподобаннями. А чи знаєте ви, чим дійсно відрізняється туалетна вода від парфумів? Про це та багато інше йтиметься у сьогоднішній статті. Але почнемо, мабуть, з історії.

Дитяча мода сезону осінь-зима 2014/2015 (частина 1)

Стає все холодніше, а це значить, що прийшов час поповнювати дитячий гардероб теплими речами. Думаю, кожна матуся любить вибирати і купувати речі для своїх модників. А враховуючи, що дитяча мода – це реально існуюча тенденція в наш час, ми рекомендуємо вам ознайомитися з основними світовими fashion-трендами сезону осінь-зима 2014/2015 перш, ніж відправлятися за покупками.

5 продуктів, які допоможуть швидше скинути зайву вагу

Ви, напевно, вже тисячі разів чули про те, що немає швидкого способу скинути зайву вагу без шкоди для здоров'я. Але здорова їжа і правильно сплановане харчування допоможуть прискорити цей процес, стримуючи тягу до їжі і допомагаючи організму швидше спалювати калорії. І це вже не кажучи про такі приємні побічні ефекти правильного харчування, як здоров'я, прекрасне самопочуття і молодість всього організму. Щоб прискорити процес схуднення і відчувати себе чудово, борючись із зайвими кілограмами, ми рекомендуємо вам обов'язково включити в свій раціон наступні продукти.

Поради по догляду за шкірою губ в холодну пору року

Осінь і зима – не найсприятливіший час для нашої шкіри, а особливо для ніжної і чутливої шкіри губ. На губах шкіра дуже чутлива, тому вона так швидко пересихає і починає тріскатися, а особливо в холодну і вітряну погоду. Однак, хоч ви й не можете уникнути поганої погоди, допомогти своїм губкам залишатися такими ж ніжними і привабливими ви в силах. І в цьому вам допоможуть наші прості поради.

Найкращі фасони головних уборів під кожну форму обличчя

Осінь вже наступила, і, незважаючи на хорошу погоду, незабаром нас очікує справжнє випробування – вибір нового головного убору на осінь-зиму. Як же часто буває, що перемірявши, здавалося б, сотні шапочок і капелюшків, ми все ж повертаємося додому, нічого не купивши. Так, можливо, виробники стали гірше старатися, а можливо, ви просто міряєте не ті фасони. Тому спробуйте приміряти запропоновані нижче фасони головних уборів залежно від вашої форми обличчя.

Огіркова краса: готуємо засоби по догляду за шкірою з огірків

Багатьом відомі корисні властивості огірка, зокрема його позитивний вплив на стан нашої шкіри. Окрім води, яка входить до складу огірка, в цьому овочі багато вітамінів та хімічних елементів (йод, калій, марганець та ін.), що допомагає у боротьбі з косметичними проблемами шкіри.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас