Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Як все встигати молодій мамі? І навіть встигати відпочивати...

Колись давно в моєму житті був такий період, коли я катастрофічно нічого не встигала: навчання, робота, друзі, диплом, домашні справи... Все валилося з рук, я постійно про щось забувала, дуже часто доводилося робити все в останній момент. Думаю, в житті будь-якої людини бували такі моменти.

Коляски I´coo – все в одному!

Хочу дати Вам кілька поради при виборі коляски: перша і найголовніша – виробник. Він не диктує свій стиль, але має індивідуальний дизайн, використовує якісні( чи не дуже) матеріали та гарантує безпеку певного рівня. Мала змогу переконатись у якості та індивідуальності німецької фірми І´COO («Айко»).

Годуємо дитину зі зручністю та комфортом

Для зручності при годуванні дитини грудьми багато мам користується спеціальною подушкою. Вигляд її нагадує підкову, або ж півмісяць. Зсередини подушка наповнена маленькими полістироловими кульками, завдяки яким не збивається та не втрачає своєї первинної форми.

Обігрівачі для пеленальних столиків: наповнимо турботу про малюка теплом

Любити свою дитину – одне з найвищих людських почуттів, адже все прекрасне починається з любові. Ми віддаємо свою турботу, натомість отримуємо радість. Малюк потребує постійної опіки та уваги. Однак не менш важливими є умови, в яких росте дитина.

Електронні термометри

Температура тіла являється першим сигналом стану організму людини. Від неї залежить самопочуття, розвиток захворюваності. Нормальна температура тіла становить 36,6 градусів, хоча кожній людині властива своя температура.

На що звертати увагу при виборі дитячої коляски

Чим більший вибір товару, тим більше в нас виникає сумнівів. Так буває і при виборі коляски для найдорожчої новонародженої дитинки. Всі коляски дуже схожі між собою, обладнані начебто однаковими деталями, красиві та надійні, і водночас такі різні. А відрізняє їх в першу чергу ціна і якість. І якщо в першому випадку різниця одразу помітна, то розібратись з першого погляду в якості товару зможе не кожен.

Гороскоп для діток Кроликів (1987, 1999, 2011 року народження)

Дитина, що народилася в рік кролика, це спокійна дитина, вона не любить бурхливих суперечок і конфліктів. Її скромності можна позаздрити, навіть заслуженої похвали вона соромиться. А причин для похвал шукати не доводиться, тому що діти Кролики дуже слухняні і розумні. Вони як губка вбирають в себе знання, схоплюючи все на льоту.

Догляд за новонародженим: 10 найважливіших рекомендацій

Перспектива догляду за новонародженим 24 години на добу і 7 днів на тиждень може дуже злякати. Але завдяки часу, практиці і здоровому глузду ви досить скоро перетворитеся на справжнього професіонала, особливо якщо ви скористаєтеся 10 рекомендаціями, описаними нижче.

Одна дитяча для двох

У ваших дітей одна кімната на двох? Старша дитина повинна рахуватися з тим, що малюк спить два рази на день, молодшому дістається за надмірний «інтерес» до майна старшого. І це нерідко стає приводом для взаємного невдоволення і територіальних конфліктів!

Як купити гумові чоботи, дитячий дощовик і парасолю?

Непогода .... Скільки асоціацій із цим словом. Перед внутрішнім поглядом так і постають картини: бруд, дощ, слякоть. Як ви думаєте, чи може все це зупинити маленького непосиду? Ні, ні і ні. Шльопати по калюжах, розбризкуючи бруд на всі боки, пускати кораблики в далеке плавання - що може бути краще? А щоб не позбавляти малюка цих радощів, батьки повинні з увагою поставитися до вибору одягу, що захищає від дощу. І цьому заняттю необхідно присвятити свій час з самого народження дитини. Адже навіть із немовлям мама змушена виходити на вулицю в непогоду: зробити покупки, забрати старшу дитину з садка, та просто погуляти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас