Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Життєвий цикл сім’ї. Кризи сімейного життя. Коли родині чекати на «Перевірку на міцність»?

Чому в сім´ї виникають проблеми? Причин може бути безліч. Однією з найпоширеніших причин є порушення на якій-небудь із стадії життєвого циклу сім´ї.

Чому хворіти краще удома, а не в офісі

Грип і ГРВІ займають перше місце по частоті і кількості випадків в світі, і складає 95% всіх інфекційних захворювань. Щорічно в світі захворює до 500 млн. осіб, 2 мільйони з яких вмирають. Але вся ця статистика не особливо хвилює численних трудоголіків, які в будь-якому стані рвуться на роботу.

Маленькие хитрости больших побед мамочек

На белоснежных покрывалах, укрытый от любопытных глаз белоснежной защитой, в белоснежном чепчике и неописуемом по красоте костюмчике, с улыбкой ангелочка лежит младенец. В роскошном пеньюаре, с идеальным маникюром и копной ухоженных волос к нему подходит мамочка и нежно напевает колыбельную. Дитя спокойно засыпает…

Идеальная картина гламурных журналов. Идеальная фантазия для будущих мам.

10% всіх пар, готових завести дитину, стикаються з проблемою безпліддя

Приблизно 10% всіх пар, готових завести дитину, стикаються з проблемою безпліддя. Екологи звинувачують у цьому забруднення повітря, психологи - стрес, а біологи з університету Тель-Авіва кажуть про еволюційну конкуренцію між генами чоловіків і жінок.

Старший і молодший: друзі чи вороги?

Чи існують на білому світі такі брати і сестри, які ніколи не б´ються і навіть не сваряться? Чи буває таке, що старша дитина ніколи не ображає молодшу і завжди з величезним задоволенням проводить з нею весь свій вільний час: гуляє, грає, вчить? Зустрічаються такі свідомі малюки, які ніколи не чіпають без попиту речей старшого брата або сестри? Кажуть, що десь живуть такі діти. Але мені вони ніколи не зустрічалися. А вам?

Як допомогти дитині адаптуватися у дитячому садку?

Якщо в перші дні дитину можуть приваблювати нові іграшки, нова обстановка, то через два-три дні ляльки і плюшеві звірі вже викликають не такий інтерес, - говорить лікар педіатричного відділення Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" Лариса Семененко. - Крім того, від надлишку вражень малюк просто втомлюється, тому стає нервовим, дратівливим, погано їсть, спить.

Навіщо дитині потрібен тато?

Однією з прикмет нашого часу давно стала фемінізація, тобто переважання жінок в усіх сферах, які активно формують особистість, і відповідні наслідки цього.
Жінка, звичайно, може навчити рішучості, цілеспрямованості, благородству, великодушності, чесності, мужності і хлопчиків, і дівчаток, може розвинути в молодшому якості, необхідні майбутньому лідеру, організатору ...

Повернути романтику в родину

Навряд чи на початку відносин люди замислюються над тим, які їх дії можна назвати романтичними - просто їм хочеться радувати дорогу людину, а задоволення від цього занурює їх у стан запаморочення. Однак, через якийсь час спільне життя входить у звичку і не приносить колишньої радості.

Чоловіки сексуальні, розумні і позитивно діють на жінок

Чоловіки сексуальні, розумні і позитивно діють на жінок, запевняє оглядач The Sunday Times Мінетта Маррен. Між тим досягнення вчених, яким вдалося виростити із стовбурових клітин сперматозоїди, ставить питання, чи не відпаде необхідність в чоловіках як таких.

Мама, ти чия? Дитячі ревнощі

Часто з народженням другої дитини батьки починають спостерігати неадекватну реакцію первістка. Перша дитина може почувати себе непотрібною, кинутою, і ці почуття часто виявляються джерелом агресивної поведінки або замкненості. Напевно, багато мам задають собі питання: як і коли починаються ревнощі? Добре це чи погано? Нормально або ненормально?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас