Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Аліменти: правила нарахування та стягнення

Згідно із законодавством нашої країни, в рівній мірі несуть відповідальність за матеріальне утримання чада обоє батьків. При цьому, чи живуть батьки разом, чи вирішили розлучитися, значення не має абсолютно. Аліменти представляють собою один із способів захисту прав та інтересів дитини після розлучення, які супроводжують її з моменту народження і до досягнення нею повноліття.

Коли у житті потрібна допомога адвоката

Допомога адвоката є невід'ємною складовою нашого життя. Майже кожного дня ми стикаємося з проблемами, рішення котрих потребує не лише сил та часу, а й кваліфікованої консультації спеціаліста. Ніколи не відомо, коли саме доведеться вирішувати спірні питання, треба заздалегідь потурбуватися про свій юридичний захист.

Чому не варто публікувати дитячі фото в соціальних мережах?

Наше життя сьогодні настільки тісно пов’язане зі соціальними мережами, що для декого вигляд його профілю в Інстаграм став чи не важливішим за те, що відбувається в реальному житті. Ми хвалимось своїми досягненнями на роботі, демонструємо світлини з відпочинку, кадри буднів та свят. А також, виставляємо фото своїх дітей.

Як здивувати дівчину – корисні поради закоханим хлопцям

Всі дівчата, без винятку, просто обожнюють, коли їм дарують квіти і приємні милі подаруночки, незалежно від того, чи є для цього якийсь привід, чи ні. Про те, як здивувати свою дівчину в особливий для неї день або просто так, незалежно від того, поруч ви чи ні, ми розповімо далі.

Вчимося конфліктувати

Когось може здивувати така тема: що означає вчимося конфліктувати? Адже в нашій свідомості конфлікти сприймаються як щось однозначно негативне, тож для чого вчити негативному? Але спробуймо подивитись на конфлікти не як на однозначно негативний момент, а як на нагоду для конструктивних змін у взаємовідносинах. До речі, у психології є навіть таке визначення – конструктивна суперечка, що означає спосіб розв’язання конфліктів, який приводить до позитивного результату: вирішення проблеми і, відповідно, зближення партнерів. Тож чи можна навчитися конфліктувати ефективно, досягаючи потрібних вам результатів?

Про те, що повинна знати і вміти ваша няня

Якщо вам вже вдалося знайти хорошу няньку для своєї дитини, це добре. Але тепер вам потрібно звикнути до того, що щось вона все ж таки буде робити по-своєму. Так, ви висловите їй свої побажання і дасте чіткі інструкції для різних ситуацій, але у неї можуть бути свої секрети, як наприклад заспокоїти або вкласти спати маленького непосиду. Тому вам доведеться дати їй деяку свободу. Крім того, від цього в довгостроковій перспективі виграє і сам малюк: він навчиться бути більш гнучким у спілкуванні з різними людьми.

Сурогатне материнство: чи підходить це мені?

Важливі питання перед прийняттям важливого рішення

Сурогатне материнство – це важливе рішення змінює життя: допомогти стороннім людям стати батьками, виносивши їхню дитину. І це рішення не підходить усім жінкам, які роздумують над ним. Для цього мало одного лише величезного бажання допомогти людям знайти саме що ні на є щастя – настільки довгоочікувану дитину.

Криза сімейних відносин?.. лише в нашій голові

Ми живемо в час, коли старі життєві моделі, в тому числі моделі побудови стосунків, ламаються, або трансформуються. Сучасні чоловіки і жінки вже зовсім по іншому ставляться до питань шлюбу, створення сім’ї, ніж їхні батьки, бабусі та дідусі. Сімейні цінності втрачають свою колишню актуальність, що, має відповідні наслідки: статистика розлучень зростає, людям складно створити сім’ю, а ще важче - зберегти її. Позиція типу «куди котиться світ?» навряд чи є тут виходом. А от спробувати проаналізувати причини та розібратися в собі – варто завжди.

Коли і яку заводити домашню тварину для дитини?

Хочете завести домашню тварину, але боїтеся, що вона не підійде дитині? Щоб не було таких проблем, вам потрібно врахувати деякі нюанси перш, ніж заводити вихованця. І перше, про що вам варто подумати – чи готовий малюк до такої відповідальності? А потім вже вибирати, яка тварина йому підійде найкраще.

5 ознак, що вказують на тривалі стосунки

Відносини між чоловіком та жінкою можуть бути різними: одні приголомшливо починаються та раптово зникають, а інші тяжко будуються та довго тривають. Чому деякі стосунки виявляються міцними, а інші – ні? Чи є у тривалих відносин свій особливий рецепт?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас