Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

Формулу щасливих стосунків виведено!

Сьогодні вчені проводять дуже багато цікавих і навіть, часом, провокаційних досліджень. Зокрема, своїми унікальними проектами нас часто дивують британські вчені. Ось і чергове опитування, яке вони проводили, знову вражає несподіваними відкриттями. Отож, темою дослідження був пошук секрету такої-собі формули щасливих і міцних стосунків. Як виявилось, їх запорукою є зовсім не укладення офіційного шлюбу і не наявність у пари спільних дітей.

Як правильно сваритися у присутності дітей

Всі батьки знають, що сваритися у присутності дітей не можна. Але сімейне життя неможливе без сварок і конфліктів, хіба що ви абсолютно не будете бачитися і спілкуватися зі своїм чоловіком. Не буває ідеальних пар, які ніколи не сваряться. І ось, що робити в такій ситуації, коли вдома діти, і назрівають серйозні розборки? Піти в іншу кімнату?

Заводимо домашню тварину: враховуємо вік дитини

Кожна дитина, підростаючи, просить завести домашню тварину. Багатьом батькам важко встояти в цьому випадку, адже відмовити своїй маленькій крихітці вкрай важко. Як же бути в такій ситуації? Давайте розглянемо всі варіанти!

Допомога малозабезпеченим родинам: хто може її отримати в 2016 році

В Україні держава піклується про родини, які мають низькі доходи, надаючи допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям».

Зустріч з пологового будинку – що придумати і як організувати

Ось, ваш довгоочікуваний малюк з'явився на світ. Звичайно, нехай багато молодих матусь скажуть, що зовсім не важливо, як чоловік зустріне з пологового будинку, але давайте будемо чесні самі з собою – кожній з нас буде шалено приємно, якщо люблячий чоловік постарається і зробить щось особливе. Тому, напередодні від'їзду в пологовий будинок пропонуємо ненав'язливо запропонувати прочитати чоловікові цю статтю, і нехай вибирає, що йому до душі. А ми поки обговоримо кілька цікавих варіантів.

Як правильно ходити в гості з однорічним малюком?

Вашому малюкові виповнився рік. Прекрасний вік, коли дитина вже топає, із задоволенням грає з дорослими і дітьми, і коли їй цікаво абсолютно все! Малюка називають милим, забавним, потішним. З таким всі хочуть грати, і це саме той період, коли родичі та друзі навперебій звуть вас в гості. Як ходити в гості, щоб візити були задоволенням для всіх, а не суцільним казусом? Головне – правильно все спланувати. Зробити це допоможуть наші 5 правил.

Дитина і цуценя: правила безпеки та відповідальності

Багато діток починають просити завести цуценятко, як тільки навчаться говорити. А батьки при цьому задаються питанням, чи не зійдуть з глузду, якщо в будинку з'явиться ще й вихованець. Раніше ми вже писали про те, що домашня тварина принесе багато користі дитині як в плані здоров'я, так і виховання. Але щоб вихованець не став ще одним вашим головним болем, вам потрібно правильно налагодити спілкування малюка і цуценятка.

За кордон з дитиною – як правильно оформити документи

Поїздка за кордон, особливо, якщо мова йде про країни Шенгенського союзу або інші, в які не так просто потрапити, завжди пов'язана з великою кількістю документів і паперової тяганини. І це не кажучи вже про те, щоб поїхати кудись з дитиною. Як правильно оформити документи на дитину, щоб поїздка принесла тільки максимум задоволення? Про це ми поговоримо далі.

Греція – найкраще місце для сімейного відпочинку в будь-яку пору року

Важко знайти настільки ж прекрасне, чаруюче і в той же час комфортне для кожного члена сім'ї місце для відпочинку, як Греція. Її кліматичні умови не змусять довго звикати навіть найменших, історичні пам'ятки будуть цікаві кожному, морське повітря оздоровить, а кухня так схожа на нашу, що ви навіть не помітите великої різниці. При цьому Греція готова зустрічати туристів цілий рік, тому пропонуємо поговорити про те, де краще відпочивати в Греції всією сім'єю в різні місяці.

Розірвання шлюбного договору

Багато молодих пар, наслідуючи прикладам заходу, при вступі в шлюб складають шлюбний договір. Не варто думати, що це всього лише данина моді, шлюбний договір здатний не лише захистити ваше майно у разі розлучення, але й передбачити ряд нюансів, забезпечивши вам комфортне і спокійне життя.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас