МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

#13833
В інтернет магазині Хотей, у Києві http://hottey.com.ua/m_staty/s_den_rozhdeniya/ - купа подарунків на Новий Рік, Свято Миколая або День Народження. Нижче докладніше:
  1. 1. Записні книжки, блокноти, щоденники з ілюстраціями - http://hottey.com.ua/a_organizer/f_cat/. Самий прикольний подарунок - на тему Гаррі Поттера та з Маленьким Принцем (підійде і дівчині, і дорослій жінці) .
Зображення Зображення
  • 2. Це музичний інструмент варган (дримба, хомус) - http://hottey.com.ua/a_vargan/f_cat/ , на якому із задоволенням грають і діти, і дорослі. Бажано від 7 років. Для дітей - це дан-мої (губний варган), а для дорослих можна і дан-мої, і класичний, наприклад алтайський.
Зображення
  • 3. Парасолькі від дощу з яскравими принтами - http://hottey.com.ua/a_zontiki/f_cat/ . Більше цей ассортимент зонтів підібраний для юнаків та дівчат від 13 років. Це якісні парасолі, спиці із полімеру фіберглас (міцні та гнучки), які витримують сильний вітер і дощ.
Зображення
Зображення
Зображення
  • 4. Шарфи та платочки, шалики по картинам художників (Ван Гог, Шагал, Кандинський, Моне). Є шерстяні, а є з шовку - http://hottey.com.ua/a_sharf/f_cat/ - для дівчат та жінок. Носіть, якраз осінній сезон!
Зображення Зображення
  • 5. Наклейки на стіни, меблі, вікна з винілу - http://hottey.com.ua/a_nakleiki/f_cat/. Є наклейки у дитячу кімнату, у спальню, вітальню і навіть їдальню. Зверніть увагу на 3Д наклейки, там де тигр виходить з картини.
Зображення Зображення Зображення Зображення
  • 6. Усіляки прикольні подарунки - незвичні й оригінальні сувеніри - http://hottey.com.ua/a_podarki_prikoly/f_cat/ . Тут і світильники у дитячу кімнату і прикольні будильники у вигляді пістолетів (щоб дитині було цікаво прокидатися).
Зображення Зображення

  • 7. Як на рахунок косметичних дзеркалець для маленьких красунь? Можна і для жінок та дівчат, адже це відомі брендові ювелірні дзеркальця - http://hottey.com.ua/a_zerkalca/f_cat/ . Дзеркальця с покриттям, кристалами.
Зображення Зображення Зображення
  • 8. Гаманці для дівчаток та хлопців (зараз діти вже з 8 років прагнуть розраховуватися своїми коштами) - http://hottey.com.ua/a_koshelki/f_cat/ . Тут гаманці та портмоне на будь який смак, з різними малюнками, із шкіри, із шкір замінника.
Зображення Зображення Зображення
  • 9. Дитину треба вчити грати у шахи, шашки змалку. Великий вибір шахів, шахових столів та наборів (шахи, нарди, шашки) - http://hottey.com.ua/a_shahy/f_cat/ . Тут і дерев'яні, і металеві, турнірні шахи і декоративні, є й на магнітах.
Зображення Зображення
  • 10. Головоломки "кубіки рубіки", а точніше кубіки Рубіка http://hottey.com.ua/a_kubikirubika/f_cat/ . Крім класичних, є ще з різними малюнками, чудернацької форми, дзеркальні. Розвиває логіку та пам'ять.
Зображення Зображення
  • 11. Хочете подарувати настінний годинник? О, дітям такі настінні годинники дуже сподобаються - http://hottey.com.ua/a_chasyart/f_cat/ , а дорослим ще більше будуть до-вподоби.
Зображення Зображення Зображення
Аватар користувача
дякуючі hottey
#14338
Вже зовсім скоро День Миколая та Новий Рік. Замовляйте подарунки завчасно, бо курси валют говорять про можливе підвищення цін.
дякуючі bra
#14394
Подарки очень оригинальные. Я вот для детишек своих решила купить конструкторы Legohttp://rozetka.com.ua/konstruktory-lego/c4625535/ Это то что они хотели бы на Николая. А для меня главное их порадовать.
дякуючі Dgumik90
#14708
А я своей доченьке заказала детскую немецкую косметику)) беру все через проверенного посредника, очень рекомендую http://zakupki-de.com.ua/users/4879
дякуючі reles
#14803
Я покупаю на http://zakupki-de.com.ua/ZDegidhl
На сайте большой выбор немецких магазинов ( H&M, C&A, Lidl и др, много детских магазинов, косметика и парфюмерия) . Акции, скидки, отзывы покупателей о купленных товарах. Много всего интересного можно найти
На Новый год купили деревянный поезд
Понравился
дякуючі elizaveta
#15222
Доброго дня! В мене з'явилася оригінальна ідея подарунка, а точніше я знайшла інформацію http://www.0352.ua/article/753522 .Можливо буде цікаво і Вам.
дякуючі zvzdman
#16112
Лично я советую подарить ребенку акустическую гитару. Музыка очень развивает творческие способности ребенка. http://www.dodiez.com.ua/category/akusticheskie/

Цікава тема для мене. Я саме хочу пов'язати свою р[…]

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Купую і в інтернеті і в магазинах, якось вдається […]

Ще більше корисного та цікавого!