МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

ранній розвиток, методики виховання

Модератор: Хорошая)

дякуючі Damianmax
#6885
Цієї неділі проводили день народження в дитячому центрі на Подолі. Все суперово! Ціле казкове подання, учасники самі діти. Так сподобалося, гарні костюми, конкурси веселі, просто молодці. Я в захваті, діти теж, як добре, що здогадалася там провести. Їхній телефон - 428-77-22. І коштує дешевше ніж у кафешці)))
дякуючі nikdi
#6894
А скільки коштує в них день народження провести?
дякуючі ksssenia
#6895
Так, дитячий центр куди краще репетитора. Як один педагог може дати стільки скільки центр? Навіть якщо він супер спец ... яких до речі не так легко знайти просто так. Матеріали, посібники, обладнання, де це взяти у репетитора? Якщо група в яку ходите в дитячому центрі 3-5 осіб, то однозначно краще центр. Але центри теж один одному ворожнечу.
дякуючі keko
#6897
День народження в центрі на Подолі коштує 800 грн - 2 години. Дешевше звичайно є в Макдональдс, або в торговому центрі. Але ні в яке порівняння! Ми проводили там теж. По-перше, в дитячому центрі обираєш сценарій сам, по-друге два аніматора, костюми, аквагрім, заготівлі музика, весь центр вашим діткам, більше нікого немає. Чудо!!
дякуючі ksssenia
#6898
Що ви морочитися, пішла в магазин - купила тортик, колу, прибрала побільше місця для дітей і вдома чудово можна провести день народження. І перевдягнутися у піратів можна і музику заводну поставити. Це якщо у батьків немає фантазії, тоді замовляйте день народження дитини в центрі.
дякуючі ukrainochka
#7227
Я переконалася, що для малеч дитячі центри - це стовідсотково краще. Старшим діткам і дорослим ефективніше навчатися в індивідуальній формі, а діткам потрібно вчитися спілкуватися, відкриватися навколишнім людям.
Стосовно центрів у Львові, то мені подобається Open World. Там є курси для малеч з англійської та німецької, а також з художньої ліпки. свою малечу воджу на англ і на ліпку, їй дуууже подобається, і я задоволена. І доречі ціни доступні. Кому потрібно детальніше дізнатися, пишіть в приват
дякуючі murasaki
#7556
Згідна з Україночкою, що розвиватись діткам краще в соціумі. Ми спершу займались з приватним вчителем, а тепер також ходимо в Open World. Нам дуже подобається, що на заняттях діти малюють, танцюють, дивляться відео та спілкуються - і все це іноземною мовою. Ну і важливий фактор - ціни (та кому вони зараз не важливий фактор?) Ціни мене приємно здивували. Одне слово, рекомендую :)
#10050
Для усіх бажаючих розміщаю оновлений перелік центрів раннього розвитку Baby Club.

м. Львів, пр. В. Чорновола, 67-Г (ТЦ «Інтерсiтi»), 4 пов;
м. Львів, вул. Щирецька, 36, ТВК «Південний» (ТЦ «Калина»), 3 пов.;
м. Львів, пр. Червоної Калини, 62-А ( ТЦ «Інтерсiтi»), 2 пов.;
м. Львів, вул. Козланюка, 17 (бічна вул. Личаківської), тел.: (067) 67-317-19;
м. Новояворівськ, ТЦ "Янтар" (2 пов.), тел.: (067) 505-43-65;
м. Тернопіль, вул. Й. Сліпого, 7, ТЦ. "Атріум", 4 поверх, тел.: (097) 307-88-33;
м. Дрогобич, вул. Гончарська, 11 (центр), тел.: +38 (097) 897-76 27, +38 (067) 675-48-35.

Вітаємо усіх із Новим 2013 Роком. Веселих свят! Вам та вашим малятам міцного здоров'я та взаєморозуміння :xmas2:
дякуючі tatamodka
#16366
Доброго дня Живу у місті Вишневому не так давно, маю дітей 2 та 4 років. Розкажіть, будь ласка, про існуючі приватні дитячі садочки та центри розвитку для дітей такого віку. Дуже буду вдячна.
дякуючі Антрелла
#16580
Про систему Монтеорі дуже багато спірних моментів. Але кращих варіантів поки не бачила.
Сучасні гаджети

Привіт.

Думаю що тут може допомогти вивчення психології

Цікаво.

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Ще більше корисного та цікавого!