МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

все про дитячі хвороби, лікування, загартування

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі Inneska
#3251
Дівчата подруга запропонувала придбати цифровий Озонатор, як чудодійсний апарат для очищення води, повітря, обробки продуктів, використання лікувальних ванн. Пропозиція принадна. але не дешева. Може хтось користується таким, прилад цього коштує
Аватар користувача
дякуючі koriza
#3347
Багато читала про цей пристрій, але купити так і не наважилась. Щось мені підказує, що він буде цікавий тільки перший час, а потім буде тільки пилитися. Стосовно ціни, коли я ним цікавилася, озонатор коштував приблизно 150 у.е.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#3372
зараз вже 200, да і курс вище став, ось і я теж якось ні зважуся купити. Хоча завжи приємно очистити довкілля, особливо коли є дома дитина
Аватар користувача
дякуючі Rina
#3381
А може можна купити звичайний фільтр для води - ну це з метою її очищення та продуктів
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#3391
Rina писав:А може можна купити звичайний фільтр для води - ну це з метою її очищення та продуктів
Так, але за допомогою такого озонатора можна очищати і повітря, можна робити лікувальні ванни, звичайним фільтром це зробити неможливо
Аватар користувача
дякуючі bob
#3396
Коли стикаєшся з рекламними акціями усіляких таких над необхідних речей, то дійсно хочеться. Рекламісти або виробники виставляють все таким чином, щоб ми з Вами відчули, що життя без цього приладу, вітаміну чи БАДу неможлива.
Сама це неодноразово переживала.
Особисто для себе намагаюсь випрацювати спокійне ставлення до таких речей. Якщо є гроші - добре, купуємо. Але, коли заради цього доведеться відмовитись від іншого, більш необхідного - тоді сумніви геть, мені це не потрібно.
Знаєте, не завжди виходить. Але от я, наприклад, нічогісінько про озонатор не знаю і на якості мого життя це не дуже позначається :)
І діти не хворіють, дякувати Богові.
Аватар користувача
дякуючі koriza
#3447
Життя, як і прогрес не стоїть на одному місці, ми багато без чого можемо обітися, бо обходилися ж якось раніше.
Але не можу не погодитися з bob, що купувати такі товари потрібно тільки тоді, коли це не щкодить бюджету і не на шкоду іншим насправді потрібним речам.
Аватар користувача
дякуючі bob
#3464
koriza писав:Життя, як і прогрес не стоїть на одному місці, ми багато без чого можемо обітися, бо обходилися ж якось раніше.
З одного боку це так. Екологія погіршується, отже потрібно різними очищувачами і таким іншим врівноважувати негативні впливи.
Але, з іншого боку, чи це прогрес?
Інколи я уявляю себе на місці виробника. Йому потрібні гроші. Він думає - що я можу зробити, на що люди підуть? І роблять саме те, чим можна натиснути на найболючіше - здоров"я дітей і всієї сім"ї. Чомусь я впевнена, що далеко не всі ці речі є дійсно необхідними. До того ж, коли дивишся коли хворіють діти, з яких здувають пилинки, або в сім"ях, що навіть більш-менш пристойні вітаміни не можуть собі дозволити купити, а про озонатор - навіть мріяти - діти ростуть здорові. Це наштовхує мене не підозру, що не в цих всих сучасних фішках справа...
Аватар користувача
дякуючі Pavlina
#32203
До якщо діти є то фільтр потрібний?
дякуючі O_Leg_o
#35840
Вещь не первой необходимости, как по мне. Можно и много лучше и дешевле всё это организовать. Хотя надо смотреть по возможностям финансовым.

Думаю що тут може допомогти вивчення психології

Цікаво.

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Цікава тема для мене. Я саме хочу пов'язати свою р[…]

Ще більше корисного та цікавого!