МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі правиця
#4638
Дула або доула - це як би особиста акушерка. Вона пдітримує і допомагає як може в родах. Дуже гарна альтернатива пологам із чоловіком. Чоловік, звичайно не такий досвідченний як доула, він не знає всіх тонкощів пологів, але він відчуває жінку, жаліє і як ніхто зацікавлений в результаті!
Аватар користувача
дякуючі правиця
#4639
І іще:
В Києві вікрилися курси для вагітних, відгуки схвальні. Ось інформація, кому цікаво:
Клуб счастливых родителей "Чудо в доме" приглашает Вас посетить занятия для беременных мам и пап. Специально разработанная методика позволяет разносторонне подготовить беременную семью к родам и появлению Чуда. В спокойной, друдественной атмосфере Вы получите важные теоретические и практические знания, наши инструкторы помогут физически и психологически подготовиться к рождению крохи, развеют Ваши страхи и сомнения. Вы узнаете секреты здоровья грудничка и облегчения маминого быта, получите навыки ухода за новорожденным вплоть до первого прикорма и плаванья. Занятия по 2,5 часа (1-2 раза в неделю), время удобное для группы (выходные и будни). Гимнастику (дыхание, растяжки, фитболы) проводит сертифицированный инструктор. Есть занятия по сонаталу - пение для беременных.
наш тел. 383 17 54
www.chudo-v-dome.com.ua
Левый берег, район авторынка
Аватар користувача
дякуючі Rina
#4652
правиця писав:Дула або доула - це як би особиста акушерка. Вона пдітримує і допомагає як може в родах. Дуже гарна альтернатива пологам із чоловіком. Чоловік, звичайно не такий досвідченний як доула, він не знає всіх тонкощів пологів, але він відчуває жінку, жаліє і як ніхто зацікавлений в результаті!

дуже цікаво! і де таких знайти? я можна на пологи брати і чоловіка, і дулу?
Аватар користувача
дякуючі правиця
#4655
Можна звичайно. Особливо, якщо пологи вдома :) . В роддомі можливо виявитсья забагато народу :hihihi: . Але якщо ви більше розраховуєте не на лікарів, а на себе і помічника - доула стане у пригоді і в роддомі.
Знайті можна в неті. Часто інструктори, що ведуть курси для вагітних працюють також і доулами. Є спеціалізовані доули, я їх називаю повитухами - але тут треба бути оборежними, щоб не попасти на не відомо кого, бо випадки різні бувають...
дякуючі shutja
#4944
Всім, хто у Львові. Була на курсах у сімейному центрі "Дивожиття" на курсі "Моя вагітність та пологи". Дуже професійно, дуже цікаво, багато корисної інформації. Дуже доброзичливий персонал. Адерса: вул.Перемиська, 3а "Дивожиття". Раджу всім вагітним львів"янкам.
дякуючі shutja
#4945
Всім вагітним львів"янкам раджу відвідати курси у сімейному центрі "Дивожиття". Була сама, дуже сподобалось. Дуже професійно, багато корисної інформації. Адреса: м.Львів, вул. Перемиська, 3а
Аватар користувача
дякуючі Mausn
#4946
Для вагітних киянок, я відвідувала курси на Оболоні. Називаються "Маргаритка ТМ". Ось їх сайт http://www.mir-mamy.com.ua/trening/cat=54/
Мені дуже сподобалося. Там є бонус - фотосессія вагітних с татами :-)
дякуючі irusja77
#5196
Ходили з чоловіком у "Маленьке щастя" на Борщагівці (Київ).
ДУЖЕ сподобалось! Багато інформації, навиків, вправ. Весело, цікаво, інформативно. Багато що знадобилося в пологах (дихання, масажи, пози) Киянкам дуже раджу! Ми з чоловіком ні хвилини не жалкували, що витратили гроші та час.
www.little-happiness.kiev.ua
Аватар користувача
дякуючі lebid_83
#5495
Я зі Львова.Ходила на гімнастику для вагітних на вул.Зиг Заг медичний центр Астар.Крім того там проводили різні лекції.Мені подобалось.На лекції ходила з чоловіком,там він переконався в перевагах партнерських пологів.Навчили його мені допомагати.
дякуючі Archrage
#7796
Доброго дня!
Мене звуть Поляк Євгенія, і я хочу представити вам центр для батьків "Здоровый Малыш".
Наш центр відрізняється тим, що в основу усіх навчальних программ покладенний естественный підхід, і на перше місце ставиться саме здоровья Мами та Малюка.
Наш сайт: [url]http://zdoroviy-malish.kiev.ua[/url]
В нашему центрі є:
Курсы для беременных, Йога для беременных,Гимнастика для беременныхта багато іншого.

Також хочу порекомендувати вам сайт, де я пропоную послуги заннять з дітками: [url]http://baby-swim.kiev.ua[/url]

Памятайте: у нашому центрі завжди вам раді!
Аватар користувача
дякуючі Gavi
#30663
Я хочу записаться на курсы, но хочется что бы и муж походил, послушал, ведь информация будет полезная не только для меня, но и для него. Но муж допоздна работает...Увидела вот онлайн-курсы для беременных на сайте "Стукіт серця" - stykit.com.ua/courses/school/, подумываю записаться. Можно будет проходить их дома с мужем в любое удобное время) Как думаете? Может кто что слышал про эти курсы?
дякуючі O_Leg_o
#34826
Ходила на курсы в своей поликлинике. Они были очень бесполезными. Ничего нового, ничего интересного. Всё, что там рассказывали, я давно прочитала в книгах для беременных и поспрашивала у своего врача. А практических занятий (как дышать, двигаться и прочее), не было.

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!