МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6082
ДЯКУЮ!
Аватар користувача
дякуючі Уляляся
#7885
Ми цей період вже пережили, тому можу написати чим користувалися ми. Спочатку я давала "Плантекс", ефекту не було. Потім замість Еспумізану нам порадили "Іберогаст" - він на травах, нам він теж не помагав. Тепла пелюшка теж мало ефективна... Рятівним для нас став "Бебінос", давала по три краплі три рази в день, розводила водичкою по інструкції і капала піпеткою. Масажик животика і замість пелюшки дмухала феном малій на животик. Помітила, що дитина заспокоюється від такого шуму. Ага, ще пили чай з фенхелю фірми Хіпп. Але взагалі це все індивідуально і треба пробувати, одним допомагає одне, іншим - друге...
дякуючі Julina
#8015
Нам теж допомагав Бебінос, а ще я сама пила чай з кропу (1 ст. ложка на стакан води) 2 рази вдень-зранку і ввечері
Аватар користувача
дякуючі Zlatoxi
#10348
Я годувала на вимогу, і якшо син хотів часто їсти то я давала йому молока хоч кожні 40 хвилин. Справа в тому, що я вночі дитину не годувала, аби бути самій виспаній і чоловікові дати поспати, тому мій синок обїдася в день. Купали ми щодня, але горячу воду відключили, то купаємо через день. До року точно купали кожного дня. На рахунок спільного сну, то для мене це табу, ми разом можемо покимарити тільки в день. Вночі в нього є своє ліжко, а моє ліжко для мене і чоловіка. Рідко коли проснеться вночі як щось присниться або що, то на пів години поки засне кладу до себе, але то дуже рідко.
дякуючі Лєночка
#11122
Легко було перший місяць, донечка спала добре, їла через 3 години. Пелюшки гладика до 2 місяців. Купалися кожен день крім дня коли народилися(неділля) і понеділка, перший місяць в марганці, а потім в травах: череда, ромашка, грицики, один раз в тиждень дитячим милом.
Аватар користувача
дякуючі Gecha31
#26172
Мне очень помогал эмпумизан, я давала каждый день в одно и тоже время и животик не беспокоил - по крайней мере он кричал всю ночь. А вот что доставляло беспокойство после родов - это моя спина - болела ужасно, благо ребенок спокойный!
Аватар користувача
дякуючі Sach35
#26173
Gecha31 писав:Мне очень помогал эмпумизан, я давала каждый день в одно и тоже время и животик не беспокоил - по крайней мере он кричал всю ночь. А вот что доставляло беспокойство после родов - это моя спина - болела ужасно, благо ребенок спокойный!

У меня тоже после родов жутко болела спина - очень много набрала за беременность и быстро скинула.Помог совет сестры, я обратилась в клинику вита http://vita40.ru/index.php/spetsialist- ... u-massazhu к специалисту по медицинскому массажу Зайцевой Наталье Александровне и уже через несколько сеансов я забыла о болях в спине и шее.
дякуючі Амьена
#26388
А после родов кто-нибудь носил бандаж? У меня кесарево было
Аватар користувача
дякуючі Жизелька
#26393
первая неделя была шикарная. Малышка спала! А я отдыхала.
дякуючі Виконта
#26400
А у нас напротив первый месяц был самым сложным, а потом уже вошли в режим и я вставала только в три ночи и потом уже в шесть утра.
А по поводу бандажа - у меня тоже кесарево, носила Бандаж на область живота, неопреновый, тип ARC-2203 http://www.medtechnika.com.ua/bandages- ... umbilical/ , у него еще и согревающий эффект есть, мне было комфортно в нет в холодное время года.
Зображення
дякуючі Aleksa226
#52794
Самый простой, а главное безболезненный способ похудения для ленивых содовые ванны. Благодаря им, эффективные результаты можно увидеть уже спустя 1-2 недели. Как приготовить содовую ванну в домашних условиях описано в https://diet-diet.ru/diety/diety-dlya-z ... htmlДанную смесь необходимо поместить в воду, нагретую до 37 градусов. Вышеуказанную процедуру для похудения в домашних условиях рекомендуется разделить на 10 сеансов и выполнять их через день. Суть такого способа в быстром избавлении от огрубевшей кожи.

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!