МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

ранній розвиток, методики виховання

Модератор: Хорошая)

дякуючі qwerty
#4717
Чула, що відкрилася нова школа Open World.Подруга водить туди свою дочку на німецьку мову.Дуже задоволена.Каже, що дуже хороші, кваліфіковані викладачі , використовують у навчанні дітей різні сучасні методики. Крім цього зовсім недорого.Хтось ще може щось сказати про цю школу?
Аватар користувача
дякуючі Натуся
#5370
Найняля свому сину репетитора з англійської мови, 25 грн. за годину , так він сам до нас додому приходе.
дякуючі Sandrak
#5560
Ми з моєю малечою з 9 місяців ходемо в школу Хелен Дорон (Площа Ринок). Хоч ми ще і малі, та в нас у групі є і менші :) .
Дуже задоволені методикою та і вчителем. Приходіть не пожалкуєте!!!
дякуючі ukrainochka
#7226
О! Знайомі імена!
Я теж свою донечку воджу в Open World, щоправда на англійську і на ліпку. Маленькій дуже подобається!Очі святяться після кожного заняття:)
Усім-усім раджу. Клуб знаходиться на Водогінній 2. В них і сайт офіційний є. Здається openworld.lviv.ua
Аватар користувача
дякуючі Open World
#7340
Мовний клуб "Open World" вітає Вас! Запрошуємо діток віком від 3.5 до 12 років до нас на заняття з англійської, німецької, малювання та ліпки! З нами Ваші дітки не лише ефективно засвоюють іноземну мову, але й бавляться, ліплять, малюють та всесторонньо розвиваються. Незчуєтесь, як дитина заговорить іноземною краще, ніж Ви!
Будемо раді бачити Вас і Ваших діток!
Перше заняття - безкоштовно! :)

Де нас можна знайти? Усе дуже просто: Львів, вул. Водогінна, 2 (біля Водоканалу), тел.: (032) 247-06-86
:)
дякуючі murasaki
#7555
Нам також нещодавно порадили мовний клуб Open World. Ходимо не так давно, але моїй донечці вже дуже подобається, вони кожного разу щось розмальовують,співають, танцюють, дивляться відео, спілкуються, ну і бавляться в англійську. Мала вилітає з ігрової кімнати просто щаслива :) І я задоволена, бо ціни доступні і люди там дуже приємні.
Аватар користувача
дякуючі Arnautka
#9669
английский лучше учить в группах, а не индивидуально.Там дети будут учиться общаться и совершенствовать разговорную речь.
Аватар користувача
дякуючі roza
#10989
я и не знала, что иностранный язык можно начинать учить в таком раннем возрасте :) теперь буду иметь ввиду, займемся изучением. Спасибо за инфо))
Аватар користувача
дякуючі ignateva
#12376
Мне порекомендовали хорошие курсы английского speak-up.com.ua Это знаменитая школа, кто ее не знает. Хочу своего ребенка туда отдать, никто не в курсе со скольки лет там есть группы? В свое время моя кума туда ходила, сейчас работает переводчиком. Не даром деньги платила.
Аватар користувача
дякуючі roza
#12434
Учить сейчас можно в интернете.
Аватар користувача
дякуючі Geminy
#12775
ignateva писав:Мне порекомендовали хорошие курсы английского speak-up.com.ua[/url] Это знаменитая школа, кто ее не знает. Хочу своего ребенка туда отдать, никто не в курсе со скольки лет там есть группы? В свое время моя кума туда ходила, сейчас работает переводчиком. Не даром деньги платила.
Ну вообще-то сейчас на спик ап чуть ли не коллективный иск в суд подавать планируют, поскольку оплата за обучение там очень немаленькая, а вот само качество обучения хромает. Так что перед тем, как идти в спик ап я бы рекомендовала почитать отзывы в интернете. Изучать язык можно успешно в любом возрасте, просто у детей для этого больше возможностей, а взрослый так интенсивно уже учиться не может.
Аватар користувача
дякуючі Lili4ka
#12874
Лето - самое яркое время в году. Лето-это время для выброса излишков детской энергии. Но просто отдыхать и ничего не делать для детей довольно скучно. Центр иностранных языков «Perfect-English» предлагает «Умные каникулы», когда дети смогут отдохнуть, оздоровиться , овладеть новыми знаниями, найти новых друзей и весело с ними пообщаться, заняться творчеством и проявить свою фантазию.
Во время « Умных каникул» в каждой группе не более 10 человек, что позволяет уделять внимание каждому ребенку. Еще одной отличительной чертой «умных каникул» является изучение английского языка на отдельных уроках и во время всего пребывания в центре. Таким образом, ребенок не прерывает усвоения иностранного языка на летний период, а наоборот усовершенствует и углубляет свои знания.
Помимо изучения английского языка, ваш ребенок может проявить себя в творческой мастерской, а также поиграть в интересные подвижные и интеллектуальные игры на воздухе.
Больше информации здесь.
Аватар користувача
дякуючі sweet_juice
#13940
Для деток лучше репетитора нанимать, если хотите, чтоб детки знали язык
дякуючі Дбайлива
#14351
Я виписую журнал Пізнайко. Цей журнал розвиває фантазію і думку моїй дитині. Вона завжди читає мені цікаві статті і розповідає цікаві історії які вичитує в цьому журналі.))

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!