МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6129
Всем будущим мамочкам хорошего самочувствия!
Пишу диплом про влияние физических нагрузок во время беременности. Хотелось просто узнать, кто чем занимается/занимался и ваше мнение как это повлияет/повлияло на роды
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6159
я практикувала денні прогулянки парком на годину-півтори. часом робила самомасаж ніг, попереку, шиї. Зярядкою займатись не дозволяв підвищений тонус матки.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6175
Зярядкою займатись не дозволяв підвищений тонус матки.

У меня тоже повышеный тонус матки, но зарядку делаю. Мне проще сделать дома несколько упражнений, чем гуляя высматривать и прикидывать где же ближайший туалет. К тому же до беременности я занималась немного йогой, и до сегодняшнего дня стараюсь не бросать. Мне подобрали специальный комплекс упражнений, который немного меняется в зависимости от триместра и чувствую себя очень даже не плохо :) :)
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6182
в мене була загроза передчасних пологів і відкриття шийки на 2 пальці ще на п я тому місяці, вода могла відійти в любу секунду, мені був приписаний виключно постільний режим, а я й так собі багато дозволяла гуляючи...
до вагітності 5 років займалась легкою атлетикою - біг на довгі дистанції, весною збираюсь повернутись до тренувань :)
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6191
Anpa4ino писав:до вагітності 5 років займалась легкою атлетикою - біг на довгі дистанції, весною збираюсь повернутись до тренувань :)
5 баллов!!! :rofl: Я сама, вот еще не родив, планирую когда смогу вернуться к более полноценным тренировкам
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#6205
Я просто прагнула більше ходити, вести активний спосіб життя...але якби в моєму місті була якась група для вагітних, йога, басейн - то обов'язково б ходила. Вагітність не хвороба і не потрібно собі без потреби владнувати постільний режим, але все індивідуально
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6216
Mirra писав: 5 баллов!!! :rofl: Я сама, вот еще не родив, планирую когда смогу вернуться к более полноценным тренировкам
перших 2 місяця ви постійно хотітимете спати. Це якесь непереборне відчуття постійної втоми. Повірте, що спочатку так у всіх, вамс ана цей період абсолютно не цікавитиме зарядка і тд. Основною рекомендацією акушерів-гінекологів і педіатрів для мам є відсипатись перший після пологовий місяць. організм після такого стресу, гормональної перебудови, дефіциту кальцію та вітамінів повинен повільно відійти від шоку. Доведено наукою, що сонні люди більш схильні до переїдання - так організм компенсує втрату енергії, а отже накопичує "запас". І ще, можливо ви чули, що при ГВ фізичні навантаження не рекомендуються.

Я досить таки струнка, ноги і попа, ніби, впорядку, а ось живіт...коли я вдягнена, то він такий як і раніше, а так- розтяжки(правда не багато, але ж є!) і нееластична шкіра.......коротше, мені над собою ще працювати і працювати!

можливо, ви знаєте вправи для живота, які б можна було виконувати одночасно займаючись іншими справами, бо в мене катастрофічно не вистачає часу.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6222
Anpa4ino писав: можливо, ви знаєте вправи для живота, які б можна було виконувати одночасно займаючись іншими справами, бо в мене катастрофічно не вистачає часу.
К сожелению, таких упражнений которые бы укрепляли мышцы живота и вы занимались чем-то еще, кроме просмотра телевизора я не знаю. Меня всегда учили коцентрировать внимание на том, что я делаю и не делать несколько дел сразу по крайней мере в йоге, а то эффекта не будет :uth:
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6223
Mirra писав: К сожелению, таких упражнений которые бы укрепляли мышцы живота и вы занимались чем-то еще, кроме просмотра телевизора я не знаю. Меня всегда учили коцентрировать внимание на том, что я делаю и не делать несколько дел сразу по крайней мере в йоге, а то эффекта не будет :uth:
можливо, з чийогось погляду буде смішним те, що я роблю, але все ж я поділюсь своїм методом, яким я РЕАЛЬНО за 2 місяці підтягнула до попереднього стану м язи сідниць, бедер та ікр. Коли я виходжу гуляти з коляскою в парк - я ніколи не сідаю на лавку! Я всі півтори години пру коляску швидким, а не прогулянковим кроком, я вибираю алеї по яким треба дертись в гору під сумашедшим нахилом, навіть якщо слизько, я все-рівно дерусь наверх. Наш парк за годину можна об їхати весь,..... я об їзджаю тричі :oops:
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6225
Нет, ну спортсмены люди сумашедшие! я это знала всегда! И вы это только подтверждаете! (Это хороший комплимент!) Сразу сказывается бег на длинные дистанции, не хватает только на щиколодки мешочков с песком :rofl:
А скажите, вы сколько кг набрали за всю беременность и сколько осталлось после родов (если не секрет)
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6229
до вагітності я років з п ять була постійно стабільної фізичної форми. 164см - зріст, 49кг - вага. участкова мені рекомендувала не набирати більше ніж 12-15кг....я набрала 18(!), важивши в 41 тиждень 67 кг при тому, що на вигляд була трохи плотніша ніж раніше, я до 37 тижня була "со спины очень даже ничего" , мене даже раз в маршрутці по попі шльопнули парні, а потім дуже красніли і вибачались :rofl: ( в мене якимось дивом талія лишилась - весь живіт був попереду) .
Через три дні після пологів я зважилась - було 57 кг. Через два тижні я стала важити 54 кг і важила так майже два з половиною місяці (то 53 то 54), але я нічим фізичним, хіба що хатніми справами і дитиною, не займалась, я тільки вчилась і спала. Після того, як малому виповнилось 3 місяці я почала здіймати вітер своєю біготньою і портити дороги в парку, я часом даже знаходжу довжелезні льодові катки і катаюсь із коляскою, одна бабушка даже сказала, "что вы опасная мама, это ж ребеночек может вылететь из коляски". Коротше кажучи, зараз я важу десь 50( + - 500гр).
Але ж беріть до уваги, що не годую груддю!!! Не можна робити так як я, якщо ви будете на ГВ, - побільше відпочивайте! Бо можна не похудіти, а змарніти і пострашніти! На все свій час! кроха вже із 6-ти місяців майже на звичайних продуктах, будете годувати груддю 1-2 рази на добу - тоді дерзайте!
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6232
Ну я тоже до беременности весила 54 при росте 165 и меня милый называл дохлятиной. Через месяц беременности меня просто попёрло по всему телу и грудь и в талии и в бедрах даже в икроножных! Живот появился уже ближе к 6,5 месяцам, и то не большой, всё в боках! На работе смеются - зажала ребенка прессом, вот он в бока и выдувается, куда ж ему еще деваться! Последний раз весы показывали 69кг, а до предполагаемых 40 недель еще есть время и думаю вес увеличится как минимум на пару кг! К тому же с понедельника Маслянная неделя начинается!
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6234
Mirra писав: до предполагаемых 40 недель еще есть время и думаю вес увеличится как минимум на пару кг! К тому же с понедельника Маслянная неделя начинается!
не хочу вас лякати, але я думаю, що це не пару..., бо в останні два тижні дитинка активно набирає вагу, при чому за рахунок жирових підшкірних відкладень. В мене була дуде важка плацента 1200 грам(!) + вода + груди і тд..
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#6236
Думаю уже сильно не напугаете! Вес это не главное! Главное нормальные роды без порывов и здоровый ребенок! А тело потом приведем в порядок, спортсмены, пусть и бывшие легко не сдаются!
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6237
Mirra писав: Вес это не главное! А тело потом приведем в порядок, спортсмены, пусть и бывшие легко не сдаются!
це точно! :jump:

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Привіт, як справи?

Ще більше корисного та цікавого!