МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

#7009
Добрий день!Скажіть будь ласка я зараз вже на 21 тижні вагітності.На облік я ставала з вагою 54 кг,зараз я вже важу 62, чи нормально що я так швидко набираю вагу.Порадьте мені щось будь-ласка.Дякую дуже! :)
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7011
Натуся-Лапочка, ви не написали свій зріст і вагу до вагітності. А коли ви стали на облік?

Скажу, як було в мене: вага до вагітності - 49 кг, зріст - 164 см.
На облік стала на 13-му тижні - вага - 51 кг
на 25-29-му тижні - вага - 56-57 кг
на 35-му - 62 кг
на 37-му - 65 кг
на 40-му - 67(!)кг.

Я за вагітність набрала 18 кг. Одразу після пологів важила 57 кг. Через два тижні після пологів - 54 кг. Через 5 місяців після народження дитини - 51 кг.

Мені участкова рекомендувала за вагітність не набирати більше 12-15 кг, але на вигляд я була нормальна - ноги були дуже худі, талія була, личко трошки поправилось, попа стала ширша, ляшечки трошки збільшились, але для інших то було майже непомітно, отже мої 18 кг - були для мене нормою. Не забувайте, що вага, яку ви набираєте - це може бути багатоводдя,, масивна плацента, якщо у вас проблема з нирками - набряки та погане виведення води з організму теж дають лишні кілограми.
Аватар користувача
дякуючі Емма
#7013
Anpa4ino писав: Не забувайте, що вага, яку ви набираєте - це може бути багатоводдя,, масивна плацента, якщо у вас проблема з нирками - набряки та погане виведення води з організму теж дають лишні кілограми.

100% правда. Намагайтесь менше їсти солене, максимально обмежте. І помідори свіжі. Якщо будуть набрякати частини тіла лікар може призначити сечогінне. Але добре виясняйте яке саме- бо далеко не кожне сечогінне можна вагітним. В день можна випивати макс. 2л. рідини. Але не дуже переживайте через це- після родів ця вода швидко покидає організм.
дякуючі Натуся-Лапочка
#7016
Зріст мій 1.61 а вага до пологів була 53.На облік я стала в 13 тижнів з вагою 54 кг.Дякую за поради! :bye:
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7026
Натуся-Лапочка, виходить, за 2 місяці ви набрали 8 кг. А лікар ваш, що вам каже? можливо вам потрібна безсольова дієта, може треба якісь продукти з раціону виключити - білий хліб чи солодке?
Я, до речі, теж переймалась проблемами набору ваги під час вагітності, так от, в інтернеті через Гугл, я знайшла багато калькуляторів розрахунку ваги: там в певні поля треба ввести свою вагу до вагітності, свій зріст - калькулятор видає таблицю із приблизними параметрами ваги на кожен місяць вагітності - СПРОБУЙТЕ!
дякуючі Натуся-Лапочка
#7090
Не за 2 а за 5 місяців.Але дякую за пораду:)
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7091
Натуся-Лапочка, та ні, все ж за два. За перших три місяці (до 13 тижня) ви набрали 1 кг, а за четвертий і п*ятий 12 кг, якщо я правильно прочитала ваше пояснення. Я за перші 3 місяці набрала 2 кг і взагалі вагу набирала більш-менш плавно, різко зростала маса тіла в останній місяць вагітності, але як мені пояснили, саме в цей період плід активно нарощував підшкірний запас жиру, тому здебільшого "зайві" кілограми дістались дитині і зовсім трохи - мені.
Не зловживайте їжею! Це правда, що вагітна може їсти все, але в міру, здебільшого це повинні бути ситні продукти, які втамовують почуття голоду(каші, картопля, хліб грубого помолу), білкова їжа(гриби, м*ясо птиці, риба, яйця, молочні продукти), свіжі овочі і фрукти, соки...і тільки потім на десерт можна трошки тортику, шоколаду і тд.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#7138
Я вставала на облік до жіночої консультації з вагою 50 кг. Це вже було 3 місяці, я взагалі за перші місяці набрала десь 1-2 кг...більше просто не могло бути. Але з 3 до 4 - я набрала 4,5 кг...і пішло-поїхало. Шла народжувати з вагою 70! Усю вагітність чула, що перекрмала дитину і навпаки не рожу - а Аля народилася 2270, уся вага була моєю. Зараз вага 55 - я задоволена
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7155
у мене 52 і я не задоволена, особливо животом і боками, ну думаю, ще півроку часу і ябуду в формі.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#7156
А зріст який? Целюлітом своїм я теж не задоволена
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7164
Inneska писав:А зріст який? Целюлітом своїм я теж не задоволена
164-165. В мене не целюліт - в мене живіт в мілких розтяжках
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#7165
Ну розтяжки це звісно не приємно, а соь вага....навіщо вам меньше?
Аватар користувача
дякуючі Емма
#7178
Inneska писав:Ну розтяжки це звісно не приємно, а соь вага....навіщо вам меньше?
Я думаю, є різні організми і фігури. Я важу 48 і для мене нормально, бо я дрібнокостна і неспортивна. Нема часу, а дома себе ніяк заставити не можу. А коли важила після другого 56, то одна подружка проговорилась, що виглядаю як мінімум на 60 з хвостиком. У мене ще нема целюліту, а от попа трохи висить. Аж через рік я віддам меншого в садок і піду в зал. А от щоб скинути ті 8 кг. , я трохи голодала, кусок чорного хліба з сиром і трохи салату на олії- вся моя їда протягом 2 міс. І це при тому, що я не схильна до повноти- тепер їм що схочу і скільки хочу. І під час вагітності не обмежувалась, тільки тістом старалась не напихатись- дитині користі ноль, а мені лишнє.
дякуючі Клаудия
#7230
Я за первую беременность набрала более 30 кг, а за вторую пока еще 12 кг :hihihi:

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!