МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

#7275
Дорогі мамочки! Допоможіть в такому запитанні.Нещодавно на 8-му тиждні вагітності в мене стався викидень і мене почистили.Чи нлрмально,коли інколи бувають "коліки" внизу живота? Коли можна починати статеве життя?
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7277
gallina, мені робили післяпологову чистку через два тижні після родів, а після цього були антибіотики... а потім зявились коліки, ниття, спазми і так я терпіла довго, пішла до гінеколога і він сказав, що це банальний дизбактеріоз і в мене спазмований кишківник - звідси і коліки і всі інші відчуття. Може у ви пройшли курс потужних антибіотиків?
Аватар користувача
дякуючі gallina
#7279
Так, я приймаю антибіотоки.Може ,ви праві.Ще до цього в мене матка розміщена надто низько і навіть,коли я сідаю,пряма кишка давить на стінку матки і створює тимчасовий дискомфорт.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7281
пийте щось з бактерій парелельно антибіотикам - не дозволяйте їм вимити мікрофлору, бо почнуться всякі молочниці, лупа, коліки... Біфідум-бактерин - дешево і сердито! попробуйте ношпу(або інший спазмолітик) і спіть на животі - це зніме спазми(якщо ви їх відчуваєте).
Аватар користувача
дякуючі gallina
#7283
Дякую, Anpa4ino,спробую обов*язково.

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Купую і в інтернеті і в магазинах, якось вдається […]

Ремонт дома

Дякую! Краса.

Ще більше корисного та цікавого!