МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: enoty

#9095
Доброго дня!
Моєму сину 1рік 10міс. Син їсть все, але змушена йому все перетирати, або блендером збивати, так як він не вміє жувати і часто трапляється так, що він поїсть(перетерту їжу), потім закашляється, пчихне, або потре носа і тут же вирве все що з'їв.

Навіть не знаю, як нам бути.
Лікар розводить руками, каже, що перейде коли почне жувати, або коли відлучимо від грудей.

Досі їмо груди на сон та вночі. Часто прокидається, заспокоюється лише від грудей. Планую відлучити, але не виходить. Відлучити просто нереально. По ночах плаче, соску зроду не брав, пити з бутилочки не хоче.

Порадьте будь-ласка, що робити з рвотою? Що взагалі це таке?

І як мені бути з грудьми?
Востаннє редагувалось 13-02-2012, 13:22:06 користувачем olya.ch, всього редагувалось 1 раз.
дякуючі enoty
#9177
Добрий день! Вкажіть будь ласка додаткову інформацію про свого малюка: зріст, вагу, кількість зубів, скільки разів на день у Вашого малюка рвота? Скільки триває вже така проблема (тижнів, місяців)? Сам малюк охоче їсть або Ви годуєте насильно частіше?

Від грудей Ви зможете відлучити тільки тоді, коли і Ви і Ваш малюк будете на це психологічно готові, і цей процес буде поступовим. Ажде Ви зараз кормите грудьми тільки вночі та ввечері перед сном, а не цілий день. Тобто Ваш малюк вже дозрів психологічно до того, щоб обходитися удень без грудей, а у ночі йому ще потрібна Ваша підтримка. Тим паче, шо ймовірно Ваш малюк спить з Вами в ліжку. Спочатку рекомендують відмовитися від вечірніх годувань на сон (малюка може вкладати спати не Ви,а хтось інший (наприклад, батько), у кого немає груди, і тоді малюк сам обере собі інший спосіб засинання. Можна покласти у кроватку іграшку. Але все одно цей процес повинен бути не різким, а поступовим і триватиме декілька тижнів. Треба набратися терпіняя. А вже потім відмовлятися і від ночних годувань. А для цього дитинка повинна спати не на Вашій території,а у своєму ліжечку.
дякуючі olya.ch
#9189
Вага 13 кг. Зріст 88. Зубів 13. Буває, що раз у день рвота, буває, що затишшя на кілька тижнів а потім знову, я вже й з ліку збилася. Їсть охоче. Я стараюся не перегодовувати. Їмо що 3-4 години.

У нас зараз нова проблема. Захворіли вітрянкою. Сьогодні 5 день. Нових висипань немає. Але третій день поспіль температура. Вчора ввечері піднялася температура до 38,9. Збивала нурофеном. Впала, але вночі знову піднялася. Сьогодні зранку прокинувся без температури, але щойно поміряла знову підскочила до 38,5. Знову дала нурофен. В перший і другий день хвороби температури взгалі не було!
Чи це нормально, що стільки днів температура?
І часто буває, що в малого при температурі холодні ручки. Що б це могло означати?
дякуючі enoty
#9215
Добридень! Коли у малюка при високій температурі холодні ніжки та ручки, це говорить про те, що в нього біла лихоманка (а є ще рожева). ЦЕ відбувається тому, що спазмуються судини на кінцівках та погано віддають тепло назовні, а тому ця температура інколи дуже погано збивається. У такому разі разом із звичайними жарознижуючими препаратами (ібупрофен, парацетамол) призначають препарати, що розширюють судини (но-шпа, наприклад) та треба добре напоїти спочатку.

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!