МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

все про дитячі хвороби, лікування, загартування

Модератор: Хорошая)

#13983
Носіння одноразових підгузників обіцяє хлопчикам у майбутньому безпліддя . Багато хто вважає, що температура під підгузником створює так званий парниковий ефект, який негативно впливає на статеві органи хлопчика. Насправді температура в підгузку на пів градуса вище кімнатної температури. Така ж різниця в температурах спостерігається і при використанні марлевих підгузників. Але найголовніше, що сперматозоїди починають вироблятися у хлопчиків тільки після 7-річного віку.

Виходить, що одноразові підгузники не порушують функції яєчок у хлопчиків. Є тільки одне обмеження до носіння одноразових підгузників хлопчиками - водянка яєчка. Справа в тому, що марлеві багаторазові підгузки краще підтримують яєчка, що необхідно для поліпшення відтоку рідини.

Використання одноразових підгузників призводять до подразнення шкіри, попрілостей і навіть пелюшкового дерматиту. Це неймовірне твердження. Причиною цих бід служить не підгузник, а його неправильне використання і порушення наступних правил. Підгузки мають бути правильно підібрані за розміром, занадто маленькі і тісні можуть натерти ніжну шкіру малюка. Підгузник слід міняти не рідше, ніж один раз на 3-4 години, а також це обов'язково потрібно робити кожного разу після того, як у малюка був стілець. При зміні підгузника потрібно влаштовувати дитині повітряні ванни протягом 5-15 хвилин. Нехай малюк полежить голяка, а його попка "подихає". Це буде прекрасною профілактикою попрілостей.

Одноразові підгузники можуть стати причиною виникнення циститу у дівчаток . Це досить поширене, але помилкова думка. Цистит це запалення сечового міхура, яке виникає у маленьких дівчаток найчастіше за неправильного догляду. Погане, неправильне підмивання сприяє занесенню кишкової флори в уретру. Звідти мікроби потрапляють в сечовий міхур і викликають запалення.


Що ж до підгузників, то тільки несвоєчасна зміна може стати непрямою причиною циститу. Адже якщо не поміняти підгузник відразу після того як у малюка був стілець, то кишкові мікроби можуть проникнути в уретру, а потім в сечовий міхур. Єдиним приводом тимчасової відмови від підгузників є лікування циститу, так як батьки повинні стежити за частотою і обсягом сечовипускань.

Малюк, який проводить весь час в одноразових підгузниках, важче звикає до горщика . Привчання дитини до горщика завдання непросте, і її рішення залежить, в першу чергу, не від використання або не використання одноразових підгузників, а від наполегливості і терпіння батьків. Необхідно висаджувати малюка на горщик з того моменту, коли він навчиться сидіти самостійно. Робити це слід частіше, особливо після сну, прогулянки, під час гри і через півгодини після годування. Можна спробувати подлавливать малюка, адже багато крихти перед тим як "зробити справу", перестають грати, замовкають, стають зосередженими, в цей момент їх потрібно садити на горщик.

Коли карапуз стане старшою, необхідно пояснити йому для чого служить горщик, як потрібно проситися на нього. У цій справі дуже добре допомагають спеціальні підгузники-трусики, які малюк може з легкістю знімати і надягати сам. Є моделі, на яких малюнки зникають в тому випадку, якщо малюк забуде вчасно попроситися на горщик.

У малюка, постійно носить одноразові підгузники, обов'язково будуть криві ніжки . Це не так, адже в іншому випадку як же пояснити, чому в нашому суспільстві іноді зустрічаються люди з кривими ногами, які народилися ще до того, як були винайдені одноразові підгузники? Насправді причиною кривизни ніг служить спадкова схильність, недостатнє надходження вітаміну Д, кальцію і фосфору в організм, а також особливість формування кісткової тканини. Навпаки, в одноразових підгузниках ніжки малюка виявляються розведеними в сторони, а це вважається сприятливим фактором для правильного розвитку тазостегнових суглобів крихти.
дякуючі pirogov
#14525
Мой брат на моих глазах вырос в памперсах - только первые появились тогда, маме привезли из США. Сейчас парень спортсмен, умничка, заканчивает институт - отбоя от девочек нет!
Аватар користувача
дякуючі ignateva
#14526
Полностью согласна с мнением автора. Подгузники - это огромная помощь родителям в уходе за малышами. Я только за использование памперсов. Очень хвалят памперсы дада как идеальное сочетание цены и качества. Мои дети на них выросли здоровыми и веселыми!
Аватар користувача
дякуючі Piper
#16837
Да, никак иначе, чем мифами это не назовешь

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!