МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

Аватар користувача
дякуючі Liza-ma-ta
#23190
Скільки коштує дизайн візитки? Де замовити їх в Івано-Франківську
Аватар користувача
дякуючі Маргаритка27
#23191
Скільки коштує дизайн візитки? Це залежить від того, чого ви від неї хочете і від того в якому регіоні (місті) замовляєте. Найнижча ціна - коли йде просто ім'я, прізвище, телефон - може бути всього 20 гривень, ну а вже до скількох вона доросте - історія замовчує. Я бачила візитку дизайн якої коштував 700 гривень.
Аватар користувача
дякуючі marinaillarionova
#23192
Ціна залежить від того, на якому папері буде надрукована візитка, який розмір ви хочете, яку колірну гамму ви підберете і стиль самої візитки. Конкретну ціну ніхто просто так підрахувати не зможе, для цього вам потрібно звернеться в центр поліграфії, і вам порадять оптимальний варіант, по потребі ви можете замовити дизайн, розрахують вартість, врахують ваші уподобання. Зверніться в "vizitki", у них дуже якісні візитки на дизайнерському папері, в Івано-Франківську їх друкарня знаходиться за адресою вул. Галицька, 64а. Ось один із прикладів їх роботи
Зображення
Аватар користувача
дякуючі YuliaTyurina
#23193
Ціни на візитки можуть абсолютно відрізнятися. Все залежить від того, замовляєте Ви лише сам дизайн, або вже й друк заодно. Також залежить від кількості. Наприклад, надрукована офсетним способом візитка в кількості 1000 штук буде коштувати приблизно, як і надрукована шовкотрафаретним способом, але 100 шт - це приблизно від 15-20 дол. і вище. Причому, їх дизайн може і не дуже-то відрізнятися. Голографічні елементи і т.п. додають ще деяку (і немаленьку) суму до вартості. Сам же дизайн (без печатки) багато в чому залежить від того, що ви хочете отримати в результаті. Наприклад, написати лише ім'я, посаду, назву фірми і телефон - це одне. А якщо ви хочете, щоб фотограф виїхав до Вас на фірму, щось там пофотографував, а потім ще і вставив ці фото на візитку, ціна збільшиться приблизно в два рази (в залежності від кількості замовлених Вами візиток). Але, загалом, ціни коливаються - сам тільки дизайн обійдеться Вам не дешевше 5 дол. Хоча хтось може зробити макет і безкоштовно, за умови друку у великій кількості. Все це потрібно уточнювати вже безпосередньо в поліграфічній фірмі або у виконавця.
Аватар користувача
дякуючі Iveta
#23194
Як вірно відзначила Маргаритка27, ціна дизайну візитки залежить від регіону і складності роботи. Тому найчастіше значно вигідніше звернутися не до того дизайнеру, що живе поруч і добре вам знаком, а до того, що пропонує свої послуги на одному з безлічі сайтів фрілансерів.
Аватар користувача
дякуючі nadezhdasmile
#23285
Полностью с вами согласна. Сама по себе обычная визитка с вашими координатами будет стоить дешево, а если вам нужно качественная, напечатанная на хорошей бумаге и з необычным дизайном визитка, это буде стоить немного дороже. Месяц назад мне тоже надо было заказать визитки для своего мужа, самая низкая цена на ети услуги в цыфровой типографии okprint. Я заказывала визитки и фирменные конверты у них http://okprint.com.ua/produktsiya/konve ... papki.html. Очень быстро все сделали и учли все мои пожелание.
Аватар користувача
дякуючі Maile
#26584
Як на мене то в принципі ціни майже скрізь однакові,головна відмінність так це в якості та швидкості виконання роботи,і в цьому мені найбільше подобається www.printcmyk.com.ua де ми вже давно замовляємо як флаєра так і афіши і плакати.
дякуючі Nataxa
#42175
Нам посоветовали заказать визитки https://www.printmarket.ua/katalog-produkcii/vizitki/ в компании "Принт Маркет". Очень довольны, что прислушались, к совету. Наш заказ выполнили оперативно, учли все наши пожелания и по деньгам у этих ребят выгоднее всего.

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!