МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

Аватар користувача
дякуючі Анютка
#1115
Зрозумійте мене правильна, я не заради того, щоб втрутитись в особисте, але маю питаннячко: Як займатись коханням після пологів. Кожного разу якось грузно, страшно і задоволення ніякого. А минуло вже 3 місяці, скільки ще чекати? :uth:
Аватар користувача
дякуючі Ангелина
#1134
Это ведь от родов зависит. У тебя всё нормально прошло?
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#1145
Навіть дуже. Від щирого серця бажаю всім таких легких і безпроблемних пологів.
Аватар користувача
дякуючі Inkom
#1330
Три місяці це ще дуже мало. І, думаю, не варто поспішати. Насамперед, требьа бути психологічно готовим знову відновити статеве життя. І не думати, як це зробити якнайскоріше. :) Успіху.
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#1344
Дякую за підтримку. Я вже й сама подумувала над тим, що причина в страху. А от щодо 3-ох місяців--не так легко пояснити чоловіку, що це мало.
Аватар користувача
дякуючі Inkom
#1357
Моєму прийшлось чекати довше. По-перше-важкі пологи, а п
о-друге - страх болі.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#1850
Так сталося, що мій чоловік виїхав через деякий час після пологів і на три місяці питання відпало саме собою. Зате зараз я не відчуваю ні дискомфорту, ні болю, ні страху, а бажання стало ще сильніше та і відчуття теж. Так, що я думаю після пологів дійсно потрібний час – щоб збудити себе, але це того коштує. :)
Аватар користувача
дякуючі susanna
#1865
три місяці - це достатньо, просто налаштуйсь психологічно, і поясніть чоловіку, що Ви будете вдруге втрачати незайманість :)
8 неділь повинно пройти після пологів
дякуючі Irishka
#2137
Ми з чоловіком відновили сексуальні відносини через два місяці після народження дитини. Тому три місяці на мою думку більш ніж достатньо, якщо у вас були легкі пологи.
дякуючі Наталя Фадєєва
#4992
Налаштуйся психологічно, а фізично все пройде добре. Думаю, що не зайвим стане перегляд еротичного фільму, а також не забудьне про змазку. От побачиш, з кожним разом буде все краще і краще.
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#5002
Дякую за поради, але це було давненько і вже усе добре.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6133
susanna писав:три місяці - це достатньо, просто налаштуйсь психологічно, і поясніть чоловіку, що Ви будете вдруге втрачати незайманість :)
8 неділь повинно пройти після пологів
у нас після пологів це було вперше через три тижні! хоч пологи пройшли дуже легко, проте після них(десь через тиждень) була купа проблем - тричі відкривали шийку матки вручну і без наркозу, а ще чистка - короче - я вважаю, що я в цьому плані герой!
Аватар користувача
дякуючі gallina
#7274
Дуже цікаво читати ваші враження.У нас теж досить швидко відновився інтим,десь через місяць.Пологи були важкі,розриви,4шва зовнішніх,але це все ще швидше пройшло і зовсім нічого не заваджало.Страху не було,бажання було набагато більшим.Після пологів ,коли всі родові шляхи прийняли попередню форму,жінка може в 10 разів більше отримувати задоволення :banzai:
Аватар користувача
дякуючі Уляляся
#7899
Ми відновили інтимні стосунки через два місяці. Пологи в мене були без ускладнень, але ще до тепер я не відчуваю особливого бажання і задоволення. Я цілий день з дитиною сама, тому ввечері якось не до інтиму, а хочеться лягти і поспати......... :sleep3: і щоб ніхто не трогав.
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#7903
Уляляся писав:ще до тепер я не відчуваю особливого бажання і задоволення. Я цілий день з дитиною сама, тому ввечері якось не до інтиму, а хочеться лягти і поспати......... :sleep3: і щоб ніхто не трогав.
яка знайома ситуація :gth:

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Цікава тема для мене. Я саме хочу пов'язати свою р[…]

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Ще більше корисного та цікавого!