МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

#4610
Що робити коли дитинка в маминому животу розмістилась горизонтально? Це створює мені певні незручності. Що потрібно зробити, щоб дитинка зайняла (правильне положення)? Минув 7 місяць вагітності.
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#4626
Я чула про таку вправу - треба покаласти на пілогу сірники, та збирати їх наклоняючись....

А ще просто розмовляйте з дитинкою - розповідайте, як їй треба перегорнутися, мої подруги казали - що діє!
Аватар користувача
дякуючі правиця
#4641
Лежачи на спині, різко повернутися на бік, через хвилин 10 - на інший.
Лягти біля тіни,впертися в неї стопами - крокувати по стіні вгору-вниз.
В полі зору розмістити картинки з правильним положенням дитини в мамі і самій уявляти як правильно.
Якщо не забороняє лікар - походити в бассейн - покувиркатися під водою, плавати, як рибка (розхитуючись стегнами).
І попросіть дитинку, щоб повернулася як треба, поясніть, що мамі не зручно, і що це дуже важливо.
Аватар користувача
дякуючі Rina
#4651
Так сталось, що мені нещодавно робили ще одно УЗД - пузік маленький про строку. Ну усе начебто гаразд - тільки донька легла не так, як треба.Лікар сказала, що ще рано і перегорнеться? А як ви вважаєте мені треба робити ці вправи?
Аватар користувача
дякуючі правиця
#4657
Робіть. Обов"язково перевернеться, але спробуйте підштовхнути... Щоб не звикала лежати як не треба :)
дякуючі Поліна
#4681
Ще є одна вправа,можливо,трохи незручна,але дієва...Словом,потрібно встати на коліна,голову теж покласти на підлогу (на одну щоку),а руки забрати за спину в "замок".В такій позі дитинка має найбільше місця,щоб повернутися.І розмовляти обо"язково :bye:
Аватар користувача
дякуючі Rina
#4746
Скажить, а самой якось можна відчути - як зараз лежить дитина?чи це складна наука?
Аватар користувача
дякуючі Houpe
#4780
Скажіть будь-ласка, я зараз на 32-33 тижні вагітності. Вага плоду 2350 гр. Чи за такими даними можна сказати що це надлишкова вага?
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#4806
Я не думаю, що тільки із-за цього вам треба хвилюватися, бо визначити вагу дитинки по УЗД значно важно - усе примірно. Примірно така вага у дитинки на 34-35 тижні, це не великий розбіг.
Аватар користувача
дякуючі Натуся
#5720
А кто знає, якщо дитина обвита пуповиною? Що треба робити. У моєї подруги зараз 7 місяців вагітності. І дитина обвита пуповиною.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6563
Натуся писав:А кто знає, якщо дитина обвита пуповиною? Що треба робити. У моєї подруги зараз 7 місяців вагітності. І дитина обвита пуповиною.
нічого не робити - на розвиток дитини це аж ніяк не впливає, хоча бувають виключення(туге обвиття, коротка пуповина). До того ж в дитинки ще купа часу, щоб розплутатись. Я знала випадок, коли в однієї дівчини відійшли води , але цілу добу по тому перейми не наставали і її послали на УЗД перевірити стан справ - дитина була в нормі і все таке і обвиття пуповиною не було, а народила в той же день пізно ввечері із обвиттям - це секундна справа - узяв і розвернувся і так багацько раз за всю вагітність. в мене також був обвився - подвійне нетуге обвиття навколо шиї, а народився із одинарним нетуги обвиттям - майже розкрутився :)
Аватар користувача
дякуючі Inneska
#6564
Головне це не хвилюватися, але якщо дитинка так і розплутається сама - краще підійти до вибору лікаря, від його рук багато що залежить
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#6565
Inneska писав:Головне це не хвилюватися, але якщо дитинка так і розплутається сама - краще підійти до вибору лікаря, від його рук багато що залежить
я за це дуже переживала, бо не дай Бог, пуповина закоротка і він удушиться чи вона порветься до того як він народиться і в нього не буде кисню...тому всі мої чатували під родзальними вікнами. А в мене були такі стрімкі пологи, що я забула сказати лікарю та акушерці, що дитина з обвиттям. Але лікар попався просто золотий - все сам робив, і руками промежину підтягував, щоб не було розривів і їх таки дійсно не було.

Недавно я наткнулся на сайт, который полностью пер[…]

це так

Привіт

Помощь юриста

привіт

Ще більше корисного та цікавого!