МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

Аватар користувача
дякуючі Inneska
#4920
Я їла - кашу гречневу, овсяну, кукурузну, хліб грубого помелу та висівковий. Не їла - здобні булочки, бісквіти, тортики з кремом.

Будьте обережні з рисом.

Поступово вводите у раціон овочі і фрукти, можна кабачки, картоплю, цвітну капусту, яблука, груші...Не можна полуницю, моркву, цитрусові, помідори

Можна яйця, бажано перепиляні

м'ясо курку, телятину, кролика краще запікати або варити, теж саме і з рибою - лише морську. Відмовіться від свинини, сосиски, ковбаси, копченини
обов'язково треба їсти нежирний сир, кефір, йогурт з недовгим терміном придатності
Аватар користувача
дякуючі Мама Викусика-Кукусика
#6980
В перший день після пологів-КЕФІР 1%
В 2-й печені яблука
Супчики овочеві,без цибулі та капусти,м"ясо відварне,рибя варена,каша молочна вівсяна та гречана на пів розведена водою,картопляне пюре,сір твердий не гострий,творог с 2 місяця після пологів і то не більше 9% жирності,йогурти натуральні-наріне,лактуум.


Не можна вживати:шоколаду,сирих овочів,фруктів(особливо червоного кольору),капусти,гороху,горіхів,консервацію,соуси,ковбасу.
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#7006
Мама Викусика-Кукусика писав:Не можна вживати:шоколаду,сирих овочів,,капусти,горіхів,ковбасу.
А я вживала і ковбасу, і шоколад, і горіхи-про капусту не памятаю-і у мадятка проблем не виникало..
Щоправда вживала-не значить обїдалась.
А горіхи, так взагалі радили як ліки для прибування молока. Їла і проблем з вигодовуванням не було-не знаю, чи це повязано, але факт.

Спочатку потерпіть тижні 3-4 і пробуйте потроху включати нові продукти. Тільки потроху, бо була у нас біда: в Новорічну ніч :xmas2: я всього потрошку попробувала-стримано і виважено, 1 січня до 16год маля себе прекрасно почувало, я щаслива пішла на кухню і знову поїла всього, але вже стільки скільки мені хотілося--з 21 до 24год моє малятко неперервно плакало і какало... :] :gcry: :gcry:
Аватар користувача
дякуючі Уляляся
#7897
Я спочатку дотримувалася строгої дієти. Ніякого жареного, копченого, гострого, капусти, зелених і червоних фруктів і овочів, бобових, цитрусових, шоколаду. Але це лише перший місяць. Далі потрошки почала пробувати все. Зараз не їм лише капусти і бобових.
Аватар користувача
дякуючі sladkoewka
#7900
Ось є цікаві статті для молодих мам "Дієта для вагітних і годуючих матерів" [адреса в підпису] , а також "Поради по харчуванню для молодих мам" [адреса в підпису] .

Шановно, ви дуже настирливо порушуєте правила форуму. Я видаляю усі ваші посилання. Наступного разу, при порушенні правил ваш аккаунт буде заблоковано. Якщо бажаєте співпрацювати з нашим порталом - обмін посилань, кнопок чи ще щось. То пишіть в приват. Односторонню ж рекламу буде видалено. Дякую за увагу.
Аватар користувача
дякуючі Darinka
#8044
Я дотримувалася дієти в перші три місяці, легкі супи, каші, а потім поступово вводила нові продукти.
Аватар користувача
дякуючі людмилка 87
#8194
я після пологів починала вводити нові продукти по трошки, дивилась по реакції донечки, якщо вона плакала відкладала продукт на потім
дякуючі Milusya
#8488
людмилка 87 писав:я після пологів починала вводити нові продукти по трошки, дивилась по реакції донечки, якщо вона плакала відкладала продукт на потім
я тоже так делаю, или как только вижу сыпь сразу снимаю продукт с рациона
дякуючі Пєлагея
#8512
я на дієті ще хочу схуднути і нічого не получається, із жирного тільки молоко п'ю і то рідко дуже.
дякуючі Milusya
#8577
я на диете буду еще пару месмяцев, моя подружка после 3 -х месяцев начинала по -тихоньку в рацион вводить новые продукты. чтобы ребенка организм привыкал, а то пюре и курица почти каждый день...скоро кудахкать буду :rofl:
дякуючі Faya
#8649
у меня первый месяц вообще была строгая диета, сейчас немножко добавила кое-каких продуктов, сыночку уже 2 месяца, у меня молока мало. пью молоко но мне кажется что до полгода на ГВ у меня точно молочка не хватит.
дякуючі Ілона
#8652
Я з первих дней кагда вишла из родома єла всьо но почучуть и некаких проблем небило а що такоє бивот у дочки балит я даже незнала чесна а диєта ета не нормально ребьонку нужна всьо почучуть
Аватар користувача
дякуючі Renna
#8659
Milusya писав:я на диете буду еще пару месмяцев, моя подружка после 3 -х месяцев начинала по -тихоньку в рацион вводить новые продукты. чтобы ребенка организм привыкал, а то пюре и курица почти каждый день...скоро кудахкать буду :rofl:
Правильно. Главное продукты вводить по одному. Чтоб видеть реакцию малыша
дякуючі Faya
#8699
Ілона вобще-то правильно ребенку надо всего по чуть чуть но в первые месяцы ребенка может высыпать от любого фрукта поэтому надо быть очень осторожной.

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Купую і в інтернеті і в магазинах, якось вдається […]

Ремонт дома

Дякую! Краса.

Ще більше корисного та цікавого!