МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератор: Хорошая)

Аватар користувача
дякуючі angel
#6384
по статистиці тільки 4% жінок народжують у встановлений термін..!! А ЯК ТОЧНО ВИЗНАЧИТИ?? адже у кожної жінки свій цикл. і овуляція відбувається в різні дні.. якщо знаєш точно день зачаття????
Аватар користувача
дякуючі Анютка
#6400
Першу дитинку мені спрогнозували за календарем на 1 листопада, на УЗД 30-31жовтня, я усвідомлювала, що це приблизно і рахувала +-3дні, а народилася донечка 21 жовтня.
Тепер мені прогнозують 10 травня за календарем, на тиждень пізніше на кріслі і на тиждень раніше на УЗД, але я розраховую на =-місяць.
дякуючі Клаудия
#7231
Я переносила первого малыша своего на 3 недели
Аватар користувача
дякуючі ЖаннаСкляр
#7289
:) Всім привіт! Мені і гінеколог, і на УЗД запевняли, що буду народжувати 30 січня, я хотіла 1 лютого, а народила 14 січня. Тобто дійсно прогнози лікарів щодо дати пологів збігаються дуже рідко. У моєї знайомої був випадок: вже перед пологами вона прийшла до свого лікаря і та їй сказала, що сьогодні вона народжувати не буде і відправила додому. Коли та спукалася сходами, то відчула, що щось не так і повернулася і вже до вечора народила чудову дівчинку)) Ось так буває)) Тож на лікарів надії 0 - варто прислухатися до себе і маляти))
дякуючі angel_irysja
#7316
мені ставили пологи на 1 червня а родила я 17 травня, і то стрімкі роди, дитинці було 37,5 т. та народилась вона здоровенька і доношена!
дякуючі Natali131
#7841
Ой. Я родила всего на 2 недели раньше.

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Цікава тема для мене. Я саме хочу пов'язати свою р[…]

Цікава тема для мене.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Ще більше корисного та цікавого!