МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

Модератори: Хорошая), модератори

Аватар користувача
дякуючі Mirra
#7276
Сколько было вашей малявочке когда Вы впервые отправились отдыхать (поездка на море, в санаторий, в Карпаты и т.д.)?
Нам всего лишь пока только 2мес (в июне 3) и хочется хоть куда -нибуть подальше из города особенно летом! :hot:
Аватар користувача
дякуючі kompot
#7322
вперше поїхали у 2,5роки Чорне море, нормально, але ось, що рзповіла знайома на іншому форумі

Ездили с годовалым малышом, тоже были на ГВ. Скажу сразу - главная проблема на весь Крым - нормальная питьевая вода. В 9-месячном возрасте малыш явно уже получает прикорм, так вот воду для приготовления кашек лучше покупать, и покупать проверенную, зная, что от этой воды ребенку плохо не станет. Использовать воду из крана, даже кипяченую нельзя.
Вторая проблема - поведение ребенка на пляже. У нас пацан, очень активный и уже ходил. Это была катастрофа: он постоянно заходил в море и пил морскую воду - за этим надо следить, иначе расстройство желудка со всеми вытекающими, а по такой жаре оно очень плохо проходит. Вторая проблема - ребенок постоянно брал в рот гальку, результат такой же как от морской воды. Плюс просто адаптация, а это повышенная температура, сопли в течение 3-5 дней и вымотанные нервы мамы и папы. Еще нюанс - фрукты, которые ребенок хочет скушать все сразу. Надо очено серьезно следить за их качеством. Следующая проблема - гулять с ребенком по Крымской жаре можно только до 10 утра и после 6 вечера. все остальное время желательно проводить в помещении, и это помещение должно хорошо проветриваться.
Единственный вариант жилья с маленьтким ребенком в Крыму летом - снимать отдельную квартиру с удобствами, остальные варианты - сущее мучение. Но квартира - это дорого и надо договариваться заранее. С собой обязательно взять запас воды и средства от растройства желудка, жаропонижающее, средства для защиты от солнца. Если можно, постарайтесь отказаться от памперсов - чтобы не было опрелостей. Лучше вместо упаковки памперсов набить тот же объем в сумке трусиками и шортиками. Очень сильно следить за ребенокм на пляже, возможно, это испортит весь отдых, потому что вместо загорания и вяленья на солнышке надо будет все время за ним бегать. В общем, минусов отдыха на море с ребенкои больше чем плюсов, мы решили ехать уже когда детям будет больше трех лет. Но вы решайте сами для себя).
дякуючі mawa
#7371
Доброго дня. може хтось підскаже, чи треба брати крісло в машину для дитини 2,5роки. ми хочемо їхати на море а малий уже давно в ньому не сидить і воно буде лише займати місце.? Як ставляться працівники ДАЇ до відсутності авто-крісла?. Дякую.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7376
mawa, до трьохрічного віку вимагають правила.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#7380
А меня уже отговорили куда либо ехать! Даже не то чтобы отговорили, а категорически запретили, упрекнув меня в легкомыслии и что я не думаю о здоровье малявки! :%):
даже запретили поехать на 1 недельку в августе к родителям к отцу (деду) на юбилей объяснив это жарой, антисанитарией и всем таким прочим.....пришлось согласиться
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7383
я також вирішила цього року ніде не тягти свою дитину, із цим краще не жартувати, можна й вдома гарно відпочити. Ми з чоловіком брали клейонку, два покривала, їжу та пиття для малого, елементарні засоби гігієни (підгузники, вологі та сухі серветки, полотенечко, звичайну водичку), ну і звичайно їжу для себе і йшли пішака із коляскою до найближчого скверу - знаходили тихе відлюдькувате місце і відпочивали - малий повзав біля нас на покривалах, потім вкладували його спати і всім було добре! Ми таке вже разів 6-7 практикували - чудовий відпочинок.
Аватар користувача
дякуючі Емма
#7492
Всім привіт! А я оце вернулась зі своїх мандрів по селах і морях, може ще поїду через тиждень, як віддихаюсь. А по темі однозначно кажу- з такими, як ваші ще рано їхати на моря. В село чи Карпати- нормально. Але з умовами. Моїй старшій набагато більше сподобалось море, а малому в селі. Я все більше переконуюсь, що маленькі дітки погано переносять жару, майже всі малявки на морі сиділи під парасольками і нили, мій тоже виповзав тільки після обіду. А взагалі екстрималів всюди хватає- я на морі такого надивилась! Один приклад- вагітна :%): мама, мале до року і ще одне максимум 2-2.3 роки! :shock: Вона поставила палатку, запхала туди те менше і постійно намагалась втулити йому пляшку з молоком :shock2: ! При температурі 50 градусів. І гноруючи його постійний плач.Це треба було бачити. А для дітей 2-5 років інша небезпека-отруєння. Особисто я працювала фельдшером там, де ми жили, і лікувала майже всіх потравлених дітей. На своє нещастя маю досвід в "вивертанні шлунка" і мала достатньо ліків .
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7495
Емма писав:мама, мале до року і ще одне максимум 2-2.3 роки! :shock: Вона поставила палатку, запхала туди те менше і постійно намагалась втулити йому пляшку з молоком :shock2: ! При температурі 50 градусів. І гноруючи його постійний плач.Це треба було бачити. .
жаххххххххх!!!


а ми в зоопарк їздили і в парку на полянці розстеляли покривала і повзали - оце такий у нас літній відпочинок!
Аватар користувача
дякуючі Емма
#7499
В вас ще все попереду! Ще наїздитесь... Поперек горла стане :hihihi:
Аватар користувача
дякуючі romanetsa
#7501
Ми з дружиною вперше поїхали на море (Крим) з Владиславчиком наприкінці цього липня, коли йому виповнилось тільки 11 місяців. Багато хто відмовляв нас від цього, мовляв буде важко. Хоча було не без труднощів (спеклись в перший же день, почали масово рости зубки), але ми не жаліємо про наш відпочинок, та й маленький не хотів навіть повертатись додому.
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7503
romanetsa, не вбачаю в цьому відпочинку для дитини нічого доброго, скоріше ви попри все вдовольнили свою забаганку купелі, засмаги і креветок на пляжу:
1. ви спекли не тільки себе, а дитину із найніжнішою шкірою.
2. лізли зуби - небезпека температури і ускладнень, ще в чужому місті - ви поставили під загрозу здоров"я дитини.
3. акліматизація - потужний удар по дитячій вразливій і несформованій імунній системі. Небось ще й прививки не всі маєте.
Аватар користувача
дякуючі Mirra
#7509
Anpa4ino писав:romanetsa, не вбачаю в цьому відпочинку для дитини нічого доброго, скоріше ви попри все вдовольнили свою забаганку купелі, засмаги і креветок на пляжу:
1. ви спекли не тільки себе, а дитину із найніжнішою шкірою.
2. лізли зуби - небезпека температури і ускладнень, ще в чужому місті - ви поставили під загрозу здоров"я дитини.
3. акліматизація - потужний удар по дитячій вразливій і несформованій імунній системі. Небось ще й прививки не всі маєте.
Факты упрямая вещь!
Все свое лето мы с Марианной провели дома, а точнее в парке - в Луцке он очень не так уж и плох (есть и лавочки и тенёчек)! Выезжали туда часиков этак в 9 и возвращались к 15-16 дня если было совсем невыносимо то немного раньше. Нашли друга - мальчика, старше нас на полтора месяца у которого мы уже многому научились. Вроде, малявки, ну что они могут понимать в свои 5-6 месяцев, но они общаются между собой!!!
Ни капельки не жалею что осталась в городе!
дякуючі chervonenko
#7673
Ищу место, где провести осенние каникулы с двумя детьми (3 и 8 лет).
Друзья посоветовали Адмирал в Ирпене. Говорят, там для детского клуба 5-й элемент разрабатывает прораммы. Вроде бы для детишек все есть. Кто-то что-нибудь слышал или бывал? Можете порекомендовать еще места под Киевом (далеко уезжать не хотим).
дякуючі Наталья123
#8677
Я провела минуле літо з сином у Криму. Настроїв і натхнення - забагато! І ще. Ми багато плавали, грали у різні ігри з аніматорами, перечитали всю колекцію журналів "Пізнайко від 6-ти", зламали ноут від комп"ютерних ігор тощо. Таким чином, нам весело було! А як провели літо ви?
Аватар користувача
дякуючі Arnautka
#9651
моему было 2, когда первый раз на море поехали.

Шукаєте захоплююче хобі, яке допоможе вам розслаби[…]

Купую і в інтернеті і в магазинах, якось вдається […]

Ремонт дома

Дякую! Краса.

Долгое время я искал качественные металлические дв[…]

Ще більше корисного та цікавого!