МамаТато

Усе, що ви маєте знати про дітей

все про дитячі хвороби, лікування, загартування

Модератор: Хорошая)

дякуючі olya_27
#7733
Може хто допоможе?
нам 2 місяці, повністю на ГВ, та вже тиждень у нашому підгузку колір как зелений, лікар призначила бактерії, та вже би мав бути результат після 6 саше (ми п:ємо Лактомун), коліки теж присутні ЩЕ, а це я знаю зле , коли ще й зеленим какає, воно якось на тому відбивається, шкода кроху, не спить нормально...... не знаю вже, що робити, лікар не відповідає!!!!!!!!! Допоможіть, а то з паніки вже за молоко боюсь :(
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7740
зелений колір не є відхиленням від норми, якщо каки нормально пахнуть. Попробуйте ще Симбітер рідкий - розбавляйте не водою, а грудним молоком. Давайте дитині хоч трохи кип"яченої водички, не бійтесь від коліків давати еспумізан - але не як вам заманеться - а давайте 5 днів. Взагалі, якщо щось приймаєте, то вже мусите пройти повний курс, а то виходить, що ефекту нема, а гроші витратили і помучали дитину. Може вам треба щось попити?
дякуючі olya_27
#7742
Дякую за поради. Сьогодні знову те саме, спочатку були каки жовті, тепер знову зеленуваті, таке враження, що після ночі все гуд, а після прогулянок все знову наново... і ще були присутні біленькі кропинки, кажуть, що це неперетравлене молоко - це нормально??? про запах, то ніби норма, як завжди, але чому колір зелений, нічого нового не їла? скоріше думала, що це через вітамін Д... я вже і не знаю чи це коліки, чи це вона нервує, коли їсть і щось їй не те, але молоко є. можливо я не знаю як мають проявляти себе ті коліки, та коли ми їмо, то під кінець кроха починає вовтузитись, сьогодні це було навіть трохи раніше, я підношу її стовпчиком, іде відрижка, гикавка і знову ідем їсти на пару секунд. буває в сні тиснеться, перед тим як покакає, теж працює усердно, кажуть так не має бути, якщо тиснеться, то закрепи в малої, але ж стілець нормальний, то які закрепи?????!!!!!! молода я мама і багато не знаю, потрібно шукати нормального лікаря, щоб навчив...???
Аватар користувача
дякуючі Anpa4ino
#7743
olya_27, не треба вам шукати ніякого лікаря. Повірте мені - якщо це не пронос і нема температури, то не треба мучати малечу. Попийте якийсь лінекс самі, попробуйте Симбітер, давайте водичку кип"ячену ы Еспумызан для немовлят, масаж робіть самі. Я сама, дурненька, стільки грошей на лікарів викинула - це не вирішення проблеми.
дякуючі olya_27
#7747
можливо ви маєте рацію :) , але самолікування теж не вихід, ми вже пили Еспумізан, після якого нас обсипало, потім перейшли на Інфакол, та між ними була перерва... нічого не допомогло щоб так зникли симптоми, почали пити ромашку, потім вичитала, що від неї можуть бути закрепи і перестала... та тепер нам легше з коліками, мабуть вже переходить (сподіваюсь). каки наші як завжди, жовтенькі, а потім після обіду знову зелені (салатові). температури ніби нема. яка температура у дітей від 2 місяців????? :%): кажете попити мені лінекс, та я з нею п,ю Лактомун, воно не зашкодить???? а що було у вас???
не знаю, гроші - вони є і їх нема, а дитинка в мене одна, не хочу давати їй щось крім молока... та вже от так от вийшло. чомусь вчусь не на чужих, а на своїх помилках :oops:

P.S. як саме давати водичку, скільки, коли?
Аватар користувача
дякуючі Емма
#7789
А в мене виникла здогадка- спробуйте проаналізувати що ви їсте зранку і до обіду? Якщо ви кажете, що після обіду зелені- може бути щось в вашій їжі.Будь-яке яблуко може дати зелений колір,наприклад. Спробуйте поміняти щось в своєму раціоні- це точно не ліки.
І я категорично проти Симбітеру. Мій лікар, що лікує обох моїх дітей,коже, що це просте заробляння грошей.І він викликає сильне звикання і серйозні зміни балансу в кишківнику. Коли в мого малого був золотистий стафілокок, лікар, дивлячись на аналізи, казала : Ну прямо як після приймання Симбітеру!
І, якщо вам простіше, напишіть тут що ви їсте, -разом подумаємо.
дякуючі МаМаша
#8839
Емма писав:А в мене виникла здогадка- спробуйте проаналізувати що ви їсте зранку і до обіду? Якщо ви кажете, що після обіду зелені- може бути щось в вашій їжі.Будь-яке яблуко може дати зелений колір,наприклад. Спробуйте поміняти щось в своєму раціоні- це точно не ліки.
І я категорично проти Симбітеру. Мій лікар, що лікує обох моїх дітей,коже, що це просте заробляння грошей.І він викликає сильне звикання і серйозні зміни балансу в кишківнику. Коли в мого малого був золотистий стафілокок, лікар, дивлячись на аналізи, казала : Ну прямо як після приймання Симбітеру!
І, якщо вам простіше, напишіть тут що ви їсте, -разом подумаємо.
Згодна.
дякуючі Uliana1254
#31767
По онкологии могу дать один совет - лечите опухоли с применением линейного ускорителя. Это куда эффективнее лучевой терапии.
О линейных ускорителях детальнее тут: biosense.com.ua
Сучасні гаджети

Привіт.

Думаю що тут може допомогти вивчення психології

Цікаво.

В моей жизни наступил момент, когда я понял, что а[…]

Ще більше корисного та цікавого!