Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У market-mall «Даринок» відбудеться дитячий показ мод

У market-mall «Даринок» відбудеться дитячий показ мод

Цього літа market-mall «Даринок» натхненний прекрасними посмішками своїх гостей. І тому ми бажаємо провести незабутню подію для діток та їхніх батьків – чудове свято Children's Fashion! Воно пройде вже в ці вихідні, 25 червня, в market-mall «Даринок», в залі 3Д. Юні моделі, від 3 до 15 років, покажуть колекції стильного і трендового дитячого одягу літнього сезону. На гостей чекає незабутня атмосфера fashion-події: модний показ, червона доріжка і професійна фото- та відеозйомка.



Учасники отримають сертифікати від розважального парку Summer Park, смачні подарунки від компанії FRESH Point, дипломи та, звичайно ж, свої перші фото на цьому подіумі!

Організатором заходу виступив market-mall «Даринок» спільно з Kids Time Studio.

дитячий показ мод у market-mall Даринок

Довідка:

Market mall «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, market mall вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про market mall «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас