Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Літо шалених емоцій з «Даринком»

Літо шалених емоцій з «Даринком»

Кожну мить літа, як дорогоцінний камінчик, ми зберігаємо в скриньці своїх спогадів і кожен день прагнемо наповнити її новими скарбами. Яскравий липень – пора сонячного щастя, шалених емоцій і вражень – геть нудьгу! Запрошуємо дорослих і дітей провести незабутні вихідні разом з market-mall «Даринок».



Вже в цю суботу та неділю, 16-17 липня, ми приготували для вас цікаву програму. Для малюків буде працювати майстер з аква-гриму: будь-яку фантазію він втілить в чарівному малюнку на тілі. У дорослих також буде можливість прикрасити себе яскравими фарбами – для них працюватиме майстер з боді-арту.

Також на гостей чекає творчий майстер-клас з арт-розпису на тканині і безліч воркшопів з рукоділля. Найдопитливіші зможуть відвідати навчальні заняття з комп'ютерної графіки та дизайну, осягнути ази китайської мови, а приємним бонусом стане тематична анімація до Дня Нептуна. Для відвідувачів market-mall всі розваги будуть абсолютно безкоштовними!

Крім того, на «Даринку» продовжує працювати дитячий розважальний парк – Summer Park. На одній локації розташовано 7 батутів, величезна надувна гірка, цілий батутний «замок», спортивний майданчик, атракціони і навіть ігрова зона для дітей до 4 років. Вхід в парк у вихідний день коштує 100 грн., супровід одного дорослого – безкоштовно.

Отримайте свою порцію щастя від «Даринок»!

Розклад активностей:

10:00 - гастрономічний ярмарок (вхід №6)

11:00 - ярмарок «Смакуй світ» (біля Verde Café)

11:00 - магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

11:00 - безкоштовний шарж (зона Wi-Fi)

12:00 - безкоштовні майстер-класи (сектор «Малеча»)

12:00 - безкоштовний аква-грим для діток (сектор «Малеча»)

12:00 - безкоштовний боді-арт для дорослих (вхід №7)

12:00 - безкоштовний арт-розпис на тканині (вхід №7)

Додатково

У суботу, 16 липня:

14:00 - Комп'ютерна графіка та дизайн

15:00 - Тематична анімація до Дня Нептуна

У неділю, 17 липня:

14:00 - Пізнання китайської мови

15:00 - Тематична анімація до Дня Нептуна

Довідка:

Market-mall «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, market mall вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про market mall «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас