Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Шукай літо на «Даринку»!

Шукай літо на «Даринку»!

Вже втомилися дивуватися мінливому настрою і непостійності нинішнього літа? На зміну спекотним дням приходить майже осіння прохолода, а від раптової дощової погоди доводиться ховатися похапцем. Ми знаємо, де провести по-справжньому «літні» вихідні, незважаючи на мінливості погоди – market-mall «Даринок» чекає на вас!



Вже в цю суботу та неділю, 23 і 24 липня, ми приготували насичену розважальну програму для всієї родини. Яскравий аква-гримм для малюків допоможе їм перевтілитися в улюбленого чарівного або казкового героя. У дорослих також буде можливість прикрасити себе яскравими фарбами, адже для них працюватиме майстер з боді-арту.

У програмі заходів на гостей чекає творчий майстер-клас з арт-розпису на тканині і різні воркшопи з рукоділля, а ще ви зможете стати свідками магічної вистави з фокусами і отримати кумедний шарж зі своїм портретом. Також для вас навчальні заняття, театральна лялькова вистава і спортивно-танцювальні ігри. Поповнити сили і порадувати себе різними смаколиками ви зможете, відвідавши гастрономічний ярмарок. Для відвідувачів market-mall «Даринок» усі активності абсолютно безкоштовні!

Крім того, все літо свою роботу продовжує дитячий розважальний парк – Summer Park. На одній локації розташовано 7 батутів, величезна надувна гірка, цілий батутний «замок», спортивний майданчик, атракціони і навіть ігрова зона для дітей до 4 років. Вхід у парк у вихідний день коштує 100 грн., супровід одного дорослого – безкоштовно.

Літній настрій чекає вас на «Даринку»!

Розклад активностей:

10:00 - Гастрономічний ярмарок (вхід №6)

11:00 - Ярмарок «Смакуй світ» (біля Verde Café)

11:00 - Магічний інтерактив і фокуси (Бульвар)

11:00 - Безкоштовний шарж (зона Wi-Fi)

12:00 - Безкоштовні майстер-класи (сектор «Малеча»)

12:00 - Безкоштовний аква-гримм для діток (сектор «Малеча»)

12:00 - Безкоштовний боді-арт для дорослих (вхід №7)

12:00 - Безкоштовна арт-розпис на тканині (вхід №7)

Додатково

Субота, 23 липня:

14:00 - Освітньо-розвиваюча програма

16:00 - Театралізована лялькова виставу

У неділю, 24 липня:

14:00 - Освітньо-розвиваюча програма

15:00 - Інтерактивні спортивно-танцювальні ігри

Довідка Market-mall «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, market mall вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про market mall «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас