Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Найкраще – дітям: нові розваги на «Даринку»

Найкраще – дітям: нові розваги на «Даринку»

Зовсім скоро на нас чекає перший місяць осені, школа і всі її турботи. Тому «Даринок» потурбувався про своїх гостей, і підготував програму цікавих і творчих розваг на всі вихідні, 20-21 серпня.



По-перше, малюки зможуть побувати в ролі художника: майстер-клас з живопису на полотні пройде з усіма необхідними матеріалами і надихаючим уроком з малювання. Крім того, діти зможуть навчитися створювати аплікацію, барвисті листівки і закладки для книжок, що особливо актуально в переддень школи.

Якщо діти захочуть пострибати і побігати, то запрошуємо відвідати батутний парк Summer Park. У ньому є розваги для будь-якого віку: величезний батут-замок і батут-гірка, спортивні батути, «Банджо», настільні ігри і різні атракціони, а ще є зона з іграми для дітей до 4 років. Нудно не буде нікому!

Також всі вихідні на території market-mall «Даринок» професійний ілюзіоніст дивуватиме чудовими фокусами, а художник-шаржист безкоштовно малюватиме ваш портрет.

Проведіть вихідні з «Даринком» - на вас чекають яскраві враження і нові емоції!

Довідка:


Market-mall «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, market-mall вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про market mall «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас