Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Тотальний розпродаж в market-mall «Даринок»

Тотальний розпродаж в market-mall «Даринок»

Перші холоди і перша ревізія в шафі вже відбулися. Тепер настав час купити нові теплі і затишні речі! З 22 по 25 вересня в market-mall «Даринок» відбудеться Stock Market – тотальний розпродаж товарів. З величезними знижками ви можете придбати цілий гардероб! На одному майданчику десятки торгових точок представлять одяг, взуття, пальто, курточки і навіть шуби.



Тільки на Stock Market ви знайдете такі ціни:

- Одяг до 500 грн.

- Взуття до 700 грн.

- Верхній одяг до 3000 грн.

- Шуби до 5000 грн.

Stock Market буде проходити з 10:00 до 20:00 на території шопінг-майданчику ЦЕХ #7 (вхід №6).

Довідка про ЦТ «Даринок»:


Центр торгівлі «Даринок» - це великий торговий об'єкт, який є симбіозом великого шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів і торгових місць. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено дуже широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден ТРЦ Києва. Крім того, Центр торгівлі вибрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». Він дбає не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю і кожні вихідні готує програму безкоштовних розваг.

Всю найсвіжішу інформацію про ЦТ «Даринок» ви можете знайти на офіційному сайті www.darynok.com.ua в рубриці «Новини», а також на офіційних сторінках в соціальних мережах: facebook та vk.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас