Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Хеллоуїн в Ocean Plaza – страшно веселе свято для всієї родини

Хеллоуїн в Ocean Plaza – страшно веселе свято для всієї родини

29 жовтня популярний столичний ТРЦ Ocean Plaza грандіозно відзначить Хеллоуїн. На всіх відвідувачів – від малого до великого – чекає справжня monster party в найкращих традиціях свята, вигідний шопінг з масою шикарних подарунків, включаючи сучасний LED-ТВ, і зірковий концерт з найкращими представниками українського шоу-бізу.



Цей день стане справжнім святом для всіх любителів якісного шопінгу і веселого відпочинку. Відвідувачі зможуть скористатися вигідними знижками до -70% на речі найкращих світових брендів, весело провести час, беручи участь в конкурсах і інтерактиві всією сім'єю, отримати масу подарунків і зарядитися гарним настроєм на святковому концерті.

Різноманітні конкурси та ігри з шикарними подарунками та призами порадують і дорослих, і дітей, а спеціальна анімаційна програма для юних відвідувачів приведе їх в справжнє захоплення.

Зоряний музичний гість вечірки – Pianoбой. Відриватися на повну разом з відвідувачами будуть зірки українського шоу-бізу: групи COSMOPOLIS, Monochromea, KOZAK SYSTEM, співак і музикант Вадим Олійник. Злата Огневич проведе автограф-сесію, а містичності пекельній нічці додасть magic-шоу Романа Бондарчука.

Одним з найбільш хвилюючих моментів концертно-розважальної програми стане розіграш відповідного для відпочинку та розваг девайсу – сучасного Full HD LED-телевізора з діагоналлю 55 см і неймовірно реалістичним зображенням.

Ocean Plaza запрошує всіх жителів і гостей столиці разом весело відсвяткувати найстрашніше свято в році. Море позитиву, яскравих емоцій, подарунків і ексклюзивних пропозицій гарантовані!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас