Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

«Новорічна казка» та Новорічна ніч у «Парку Київська Русь»

 «Новорічна казка» та Новорічна ніч у «Парку Київська Русь»

Справжня новорічна містерія розгорнеться у Древньому Києві напередодні і під час новорічних свят та Різдвяних канікул. З 17 грудня 2016 року до 9 січня 2017 року персонажі будуть змінювати один одного в залежності від тематики свят. 9 січня новорічні свята завершаться закриттям Резиденції Діда Мороза, після чого 14 та 15 січня Древній Київ відсвяткує Старий Новий рік, а 19 січня – Свято Водохреща.



У ніч з 31 грудня 2016 р. на 1 січня 2017 р. гостей Парку чекає особлива святкова програма з розвагами та подарунками. 31 грудня з 20:00 Древній Київ засяє різними кольорами, вогняним шоу та святковим феєрверком! Дід Мороз разом із казковими, карнавальними героями почнуть веселе дійство з танцями та піснями, частуванням від князя і безкоштовним катанням на конях. Святкування буде проходити до ранку.

На Різдво казкові гості розіграють справжній вертеп: Діва Марія зі святим дитятком, пастухи, волхви, і звичайно – боротьба добра зі злом і перемога добра у фіналі. Приїжджайте насолодитися смачними гарячими стравами на вогні, глінтвейном і поринути у справжню різдвяну атмосферу.

У всі вихідні і святкові дні протягом періоду від 17 грудня до 9 січня гостей «Парку Київська Русь» чекають цікаві театралізовані програми, щедро здобрені рухливими іграми, танцями, конкурсами. Тому замерзнути ніхто не ризикує. Театралізовану програму доповнять граціозні і розумні коні з Княжої стайні Древнього Києва і сміливі вершники, які здивують карколомними трюками і злагодженістю дій у стройовій підготовці княжої кінної дружини.

А ще, як і годиться під час зимових свят, всіх чекає безліч веселих та активних розваг: катання на крижаних гірках, бої сніжками, штурм снігових фортець і звичайно, катання на санях, запряжених княжими кіньми.

Зігрітися можна буде гарячим глінтвейном, підкріпити сили – в теплій корчмі "Веселий варяг". Можна запланувати веселощі навіть не на один день! Адже у Древньому Києві є можливість лишитись на ніч з комфортом у гостинному домі "4 кімнати".

17-18 грудня 2016 року - Програма "Новорічна казка". Відкриття Резиденції Діда Мороза.

19 грудня 2016 року - День Святого Миколая.

21-23 грудня 2016 року - Парк відкритий для відвідування. Працює Резиденція Діда Мороза. Проходять ігри та інтерактиви з глядачами від ведучого. На території працює кінний театр.

24-25 грудня 2016 року - Новорічна програма "Зимова казка".

27-30 грудня 2016 року - Парк відкритий для відвідування. Працює Резиденція Діда Мороза. Проходять ігри та інтерактиви з глядачами від ведучого та костюмованих персонажів. На території працює кінний театр.

В ніч з 31 грудня 2016 р. з 20:00 на 1 січня 2017 р. - Новорічна ніч у Древньому Києві.

1-6 січня 2017 року - Парк відкритий для відвідування. Працює Резиденція Діда Мороза. Проходять ігри та інтерактиви з глядачами від ведучого та костюмованих персонажів. На території працює кінний театр.

7-9 січня 2017 року - Різдво у Древньому Києві. Закриття Резиденції Діда Мороза.

14-15 січня 2017 року - Старий Новий Рік.

19 січня 2017 року - Свято Водохреща.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в с. Копачів, Обухівський район, Київська область. Курсують маршрутки з Києва від метро Видубичі.

Ціна квитка на програму «Новорічна казка» – 150 грн, для пенсіонерів і студентів – 80 грн, для дітей шкільного віку – 50 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Ціна квитка в новорічну ніч – 395 грн, для пенсіонерів і студентів – 250 грн., для дітей шкільного віку – 150 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Деталі на сайті parkkyivrus.com

 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас