Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Нова колекція Citron від Old Spice – ульотна свіжість на 48 годин

Нова колекція Citron від Old Spice – ульотна свіжість на 48 годин

Що можна встигнути за 48 годин?

Підкорити гірську вершину або спуститися з неї на сноуборді. Здійснити сплав гірською річкою або довести своє право на лідерство в гонці на позашляховиках. З новим Old Spice Citron будь-яка відповідь – правильна, головне, що всього цього можна досягти не потом і кров'ю, а легко і невимушено, дрейфуючи в хмарі цитрусової свіжості.



«Пощастило» опинитися на 48 годин в зловісних джунглях, прорубувати собі дорогу і захищатися від нападів диких тварин? Можеш бути впевнений: ніщо не видасть твій страх - ані неприємні запахи, ані підозрілі вологі розводи на футболці, а запах цитрусів додасть мужності і відваги.

До речі, цитрусовий аромат нез'ясовно притягує дівчат, які, мабуть, мріють про сніданки під пальмами з фрешем або про прогулянки в апельсинових гаях Італії. А головне, що все це дівчина робить мовчки, сидячи на дивані з коханим чоловіком і з захопленням спостерігаючи за тим, як за допомогою джойстика і 3D-окулярів її прекрасний принц підкорює нові світи.

Citron від Old Spice – це перша колекція з супернатуральним ароматом природної свіжості. У неї входить гель для душу, запах якого допоможе прокинутися вранці навіть найпохмурішим, і антиперспіранти в формі спрею або стіка. Ціле сімейство цитрусових, з яким ти можеш бути впевненим у збиваючій з ніг свіжості протягом 48 годин!

Свіжість - ульот, виб'є пот!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас