Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Продовжуємо вчитися готувати: кулінарний майстер-клас для дітей в ресторані Slivki Общества

Продовжуємо вчитися готувати: кулінарний майстер-клас для дітей в ресторані Slivki Общества

У неділю 4 грудня в ресторані Slivki общества ми разом з маленькими Оліверами Джеймсами гостями приготуємо кольорові вареники з сиром і поживний молочний коктейль з бананом і вівсянкою.



Одна назва страви «вареники» звучить смачно і по-домашньому. А щоб це було ще й оригінально, ми приготуємо не звичайні вареники, а кольорові. Секретами правильного тіста і начинки поділиться наш шеф-кухар, а результатом цього стане ціла кольорова гора вареників з сиром. Повторити цей рецепт вдома не складе великих труднощів, головне, щоб всі інгредієнти були під рукою.

Як виявляється, вівсянку можна не тільки їсти, а й пити. Якщо батьки пропонують вам на сніданок вівсянку – не поспішайте відмовлятися. Запропонуйте мамам і татам альтернативу каші – поживний молочний коктейль з бананом і вівсянкою. А як його правильно готувати – ми вас навчимо самі.

У майстер-класах можуть приймати участь діти від 5 років. Для кулінарного часу в Slivki Общества є все найнеобхідніше: свіжі і натуральні продукти, безпечне обладнання та посуд, дитяча поварська уніформа.

4 грудня, 12:00
Slivki Общества
вул. Звіринецька, 47
Вартість: 250 грн
0673500222

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас