Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Family Weekend – веселі розваги для всієї родини

Family Weekend – веселі розваги для всієї родини

28 і 29 січня в Києві пройде міні-фестиваль для всієї родини. «Алея кривих дзеркал», вуличні артисти і наукове шоу чекають на дітей та їхніх батьків на святі в маркет молі «Даринок».

В останні вихідні січня Даринок перетвориться на великий дитячий майданчик з розвагами. Найменші відвідувачі маркет молу опиняться в світі, про який мріє кожна дитина – сімейна прогулянка по «Алеї кривих дзеркал», нове шоу від лабораторії наукових розваг «Весела Наука», а також безліч майстер-класів і сімейних розваг.

Особливий акцент в рамках заходу буде зроблений на виступах вуличних артистів найрізноманітніших жанрів. Гостей Family Weekend-у порадують класичні міми та «живі статуї», ростові ляльки та шоу-програми від фокусників, художники-шаржисти і студія аквагриму. Під час твістінг-шоу кожен учасник зможе отримати на пам'ять кумедний сувенір: іграшку з повітряних куль.

Дорослі також не нудьгуватимуть. На них чекають модні сети від відомого діджея в зоні ЦЕХ#7, спеціальні знижки і розпродажі в магазинах маркет молу, вуличний фудкорт і гастрономічний ярмарок «Смакуй світ» з його традиційно широким вибором смакоти.

Дата: 28-29 січня 2017 року

Час: з 12:00 до 17:00

Вартість: безкоштовно

Місце проведення: маркет мол «Даринок», Київ, вул. Біломорська, 1

Довідка:

Маркет мол «Даринок» - це торговий об'єкт, який є симбіозом шопінг-молу і ринку. На площі в 68 тис. кв. м. розташовано декілька торгових залів, де працює понад 3 тис. магазинів. Завдяки такій кількості орендарів на «Даринку» представлено широкий вибір товарів і послуг, який не може запропонувати жоден інший ТРЦ Києва. Крім того, маркет мол обрав для себе унікальний формат роботи «retail+entertainment». «Даринок» піклується не тільки про комфортний шопінг для гостей, але і створює особливу атмосферу для відпочинку всією сім'єю, кожні вихідні готує різноманітну програму безкоштовних розваг.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас