Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Результати першої зустрічі мамаклубу "Мама Чек ін ЧК" в Champion kids

Результати першої зустрічі мамаклубу "Мама Чек ін ЧК" в Champion kids

26 січня в дитячому клубі Champion kids пройшла перша зустріч мамаклубу «Мама Чек ін ЧК». Веселою, дружною і галасливою компанією ми обговорювали досить серйозну тему: «Як правильно вибрати дитячий садок». З таким питанням стикалася майже кожна мама. Тому, досвідчені мами ділилися своїми прикладами, а психолог, педагог і педіатр пояснювали, роз'яснили і підказували все з професійної точки зору. Бесіда проходила в ненав'язливій формі і була дуже результативною. Адже даний формат зустрічей – це можливість почути компетентну думку фахівця різних сфер і під різним кутом сприйняття.

Якщо узагальнити думку трьох П (педагог, психолог і педіатр), то алгоритм вибору виглядає наступним чином:

1. Колектив, вихователі, місце – все повинно подобатися дитині. Дитина, на відміну від дорослих, відчуває загальну атмосферу, настрій і бажання перебувати в даному місці.

2. Зрозуміти, що вам важливо. Критеріїв, на що варто звертати увагу, безліч. Головне – розумно їх підібрати. І найголовніше, пам'ятайте, що в садок буде ходити ваша дитина, а не ви. Тому розташування, кількість додаткових уроків, звичайно, важливі. Але, придивіться до загального настрою в команді, духу, який там витає в колективі, дітей, які там займаються. Особливо варто звернути увагу на педагогів, їхні стосунки з дітьми, поведінку.

3. Знайомство з завідуючою. Дуже багато йде саме від неї. Дисципліна, загальний лад, підбір і поведінка вихователів і нянечок, постачання, забезпечення садка, злагодженість роботи. При спілкуванні з нею ви зможете скласти загальне враження про все.

4. Не варто забувати і про вихователя. Тут варто звернути увагу на манеру спілкуватися, вести себе з дітлахами, а також, налагодьте з нею дружні стосунки. Адже таке важливе бажання взаємно співпрацювати між вами.

Крім фуршету, корисного спілкування, майстер-класів для дітей з малювання та футболу, був ще спеціальний майстер-клас для батьків з акторської майстерності від актриси Театру на Печерську – Марії Хомутової. На занятті кожна мама змогла перевтілитися, відчути себе актрисою і зіграти свою власну роль.

Хочеться відзначити, що подібні заходи допомагають, крім усього іншого, розкріпачитися, дізнатися багато корисного, познайомиться з новими і цікавими людьми, поспілкуватися про своє, жіноче, і просто відмінно провести час. Тому, чекаємо на вас на нашому наступному мамаклубі. До швидких зустрічей)

Окреме спасибі нашим партнерам – ресторанній мережі "Mamamia!", Salateira, Loading Bar і Медичному центру ADONIS

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас