Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Майстер-клас для дітей «Солодке любовне послання»

Майстер-клас для дітей «Солодке любовне послання»

У неділю 12 лютого о 12:00 в ресторані Slivki Общества ми разом з дітьми приготуємо солодке любовне послання до Дня Святого Валентина, яке стане відмінним подарунком замість звичної валентинки.

День Святого Валентина – як жодне інше свято асоціюється з солодощами. Тому Slivki Общества пропонує приготувати оригінальний подарунок, який не тільки висловить почуття і симпатії, а й стане смачним сюрпризом, приготованим своїми руками.

На кулінарному майстер-класі «Солодке любовне послання» ми разом з дітьми приготуємо капкейки і печиво у формі серця. Ми замісимо тісто на капкейки і печиво, приготуємо крем і святково прикрасимо свої солодощі. Секретами правильного тіста і крему поділиться наш шеф-кондитер, а результатом цього стане дане солодке послання, яке можна вручити батькам або друзям.

У майстер-класах можуть приймати участь діти від 5 років. Для кулінарного проводження часу в Slivki Общества є все найнеобхідніше: свіжі і натуральні продукти, безпечне обладнання та посуд, дитяча поварська уніформа.

12 лютого о 12:00

Slivki Общества

вул. Звіринецька, 47

Вартість: 250 грн

0673500222

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас