Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Грандіозні гуляння з Воплі Відоплясова на Даринку!

Грандіозні гуляння з Воплі Відоплясова на Даринку!

25 і 26 лютого грандіозні гуляння на честь Масляної пройдуть в маркет молі «Даринок». Киян очікують кулінарні майстер-класи з приготування млинців, лабіринт із сіна, тематичний ярмарок та виступ Олега Скрипки та гурту Воплі Відоплясова.

У програмі масляних розваг: народні гуляння в найкращих українських традиціях, виступи артистів і музичних колективів, а також тематичний ярмарок, на якому можна придбати безліч продуктів, оригінальних подарунків від українських майстрів, сувенірів і оберегів.

Головний акцент заходу звичайно ж буде зроблений на млинцях. Гості зможуть навчитися їх готувати разом з професійними кухарями під час тематичних майстер-класів або поласувати більш ніж 30 видами млинців і вареників з різноманітними начинками в рамках гастрономічного ярмарку. Під відкритим небом, в зоні фуд-корту, готуватимуться куліш, ковбаски на грилі, шашлик з димком та інші традиційні страви української кухні за старовинними рецептами. Зігрітися можна гарячим глінтвейном, грогом або чаєм з ароматними травами.

Одна з незвичайних локацій Масляної на Даринку – казковий лабіринт зі свіжого, ароматного сіна. Дорослі зможуть зробити аватарку для соціальних мереж в стилі кантрі, а діти весело проведуть час, плутаючи в сінному лабіринті. Також зробити сімейну фотосесію можна буде в тематичних фотозонах (з солом'яними фігурами, українським декором), як на вулиці, так і по всьому маркет-молу.

На відвідувачів фестивалю чекає театралізована постановка від справжніх каскадерів – козацький бій на шаблях. А ще забави від циркачів і ходулістів, розіграш призів, конкурси з поїдання млинців на швидкість і перетягування канатів, хороводи та шоу-вистава з екзотичними тваринами. Без гарного настрою і приємних подарунків не піде ніхто!

Щоб найменші відвідувачі маркет молу не нудьгували, для них передбачена спеціальна розважальна програма: майстер-класи з виготовлення ляльок-мотанок та виробів з сіна, виступи клоунів-жонглерів, різноманітні інтерактивні ігри, тематичний аквагрим.

Сучасні гаджети, корисна кухонна техніка, продуктові кошики та багато інших цікавих подарунків зможуть виграти відвідувачі маркет-молу Даринок 25 і 26 лютого. Перемогти просто – необхідно прийти в маркет мол, заповнити анкету учасника і опустити її в лототрон на інфо стійці, або віддати заповнену анкету промоутерам.

У святковому балагані, який буде встановлений біля ЦЕХ#7, протягом двох днів, гості фестивалю зможуть потанцювати під запальну музику фольклорних колективів. А 26 лютого о 16:00 відбудеться грандіозний виступ Олега Скрипки та гурту ВВ. Живий звук, море драйву, енергетика Воплі Відоплясова і неповторна атмосфера веселощів чекають на всіх гостей, які відвідають масляний фестиваль на Даринку. Партнер заходу – ТМ «Гармонія» - Із серця Полтавщини Гармонія в КОЖЕН дім!

Дата: 25-26 лютого 2017 року

Адреса: маркет мол «Даринок», Київ, вул. Біломорська, 1

Вхід вільний

(044) 461-88-13

www.darynok.ua

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас