Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Почалася реєстрація в літній мовний табір Canadian Island для підлітків в Тоскані

Почалася реєстрація в літній мовний табір Canadian Island для підлітків в Тоскані

Міжнародний мовний табір в Італії Canadian Island відкрив реєстрацію дітей на літні канікули в одному з найкрасивіших куточків Тоскани - на віллі PODERE CASTELLARE. Чудові краєвиди, м'який клімат, екологічна їжа ідеально підходять для дитячого відпочинку з вивченням англійської або італійської мови.

PODERE CASTELLARE знаходиться в красивому місці серед парку Casentino в 50 хвилинах їзди від Флоренції. Це екологічно чистий курортний комплекс з садом, відкритим басейном і терасою, з власним виробництвом оливкової олії, розкішним видом на долину і горбисту місцевість, який має все необхідне для яскравого і корисного відпочинку для підлітків в Італії.

Батьки чекають з нетерпінням закінчення навчального року, але їх часто зненацька застає питання «Чим зайняти дитину-підлітка влітку». На дачі або у бабусі - нудно, в дитячому таборі - вже нецікаво, спільний відпочинок всією родиною - «ні за що». Як правило, в дитячих таборах розважальна програма більше зорієнтована на дітей молодшого шкільного віку, максимум до 14 років, тому не дивно, що старшокласник не проявляє особливого бажання провести літні канікули в таборі. Однак рішення є. У дитячих літніх таборах Canadian Island навчальна та розважальна програма розроблені відповідно до вікових інтересів підлітків.

Табір - це чудовий спосіб бути подалі від будинку і до того ж проводити час продуктивно і захоплююче - займатися спортом на свіжому повітрі, заводити нових друзів і вчити іноземну мову з носіями з максимальним зануренням в мовне середовище. Зараз більшість підлітків досить практично підходять до життя і цілком готові витратити частину літа на надбання корисних навичок. Наприклад, відучитися на короткотермінових курсах іноземних мов. Але куди краще поєднати приємне з корисним, що можливо зробити в літньому мовному таборі, бажано в Тоскані в Італії.

PODERE CASTELLARE має ряд переваг для відпочинку підлітків і старшокласників в міжнародному таборі. Діти зможуть взяти участь в інтерактивних та практичних іграх і заняттях, метою яких є вирішення поставлених перед ними завдань, і це стимулює їх проявляти лідерські якості як в процесі навчання, так і в звичайному житті. Діти отримують унікальну можливість спілкуватися з однолітками з усього світу, що сприяє освоєнню мови і знайомству з різними культурами. І все це - на лоні чудової природи Тоскани!

***

Довідка про Canadian Island:


Мовний табір Canadian Island знаходиться в серці Італії - Тоскані, і використовує всі дари природи цього регіону для оздоровлення дітей паралельно з вивченням англійської та італійської мови в невимушеній і розвиваючій атмосфері. Девіз Canadian Island - «Ми не тільки вчимо англійську. Вивчення іноземної мови - лише одна з життєво важливих навичок, яким ми приділяємо увагу».

Діти, які відпочивають в Canadian Island у віці від 6 до 14 років, можуть проживати на вибір в двох місцях: в таборі AGRITURISMO FATTORIA LA CAPITANA (фермерський будинок, розташований між Римом і Флоренцією) або в таборі AGRITURISMO LE VALLI (недалеко від Пізи). Цього року Canadian Island відкрив ще один табір для підлітків в PODERE CASTELLARE, який знаходиться в красивому місці серед парку Casentino в 50-хвилинах їзди від Флоренції.

Заняття з англійської та італійської мови проходять щодня по дві години в групах, сформованих за віком і мовним рівнем дітей. Вихователі табору слідують навчальній програмі, покликаній виробити мовні навички в невимушеній обстановці. Діти застосовують отримані знання протягом дня, максимально занурюючись в мовне і культурне середовище на різноманітних розвиваючих заходах. Програми табору дуже насичені і націлені на забезпечення всебічного розвитку дитини. Це художні майстер-класи, заняття з режисури, музики і театрального мистецтва. Природа і клімат Тоскани сприяють проведенню багатьох рухливих активностей на свіжому повітрі, спортивних ігор і змагань, танцювальних майстер-класів, купання в басейні.

Детальну інформацію про літні мовні табори Canadian Island можна дізнатися на сайті: www.canadianisland.it/rus/?lang=ru#1.

За додатковою інформацією просимо звертатися:

Оксана Овсянникова
+38 044 221 02 94
+38 067 242 75 50
o.ovsiannikova@slashcommunications.com

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас